![]() |
:)
Totusi v12 depe sierra are 3 sute si un pic de cai ceea ce ar trebui sa fie undeva pe langa M'uri dar nu vad nimic de M'uri nu vad ca se da decat cu 3 L sau 2.5 L sau 3.5L mai nou !
Lansez eu O Provocare pt un bun prieten de al meu ! SIERRA AI ACEEASI PUTERE CU EL ! Ce zici pan la TXA dai un interval cu B-99-WRC ?!?!?! Eu zic ca ar fi interesant sa iti vedem masina langa o masina cu aceeasi putere ! |
Re: :)
Quote:
|
:D
Tembel eu sunt mai lent la minte ce ai vrut sa zici !?
Poate tu nu intelegi ! |
Adika daka WRCul e de acord fa un topic nou cu provocarea asta...\"B 99 WRC vs. Sierra V12\" ! ;)
Sper k nu team deranjat cu postul meu...am vrut doar sa fiu de ajutor ! :peace: |
:D
Este de acord el este plecat in turcia si am vb despre chestia asta demult !
|
pariez pe TXA, super masina!!!
:peace: :peace: :peace: |
think again ...
|
pariuri pe bere, ceva? :) am ENORMA, poate exagerata, incredere in T X A
|
Bmw power Race!!!!
5.0l vs. 3.5 .....hmmmm.... om trai si om vedea.... |
nu conteaza capacitatea...asa de mult....SpeedeR :wink:
|
Ei nu inteleg asta Cataline.
|
Ai dreptate Cata, in cazul in care avem tehnologie F1 :roll: , dar nu e cazul aici.
|
uitati aici exemplu de masina cu motor de 7,4l pe benzina ce dezvolta 180CP! :) este vorba despre un GMC din 92..
http://www.***********/vs2cautaauto.p...++Cauta+%21+++ |
iti dau eu alt exemplu...motor v12 de Tatra...17000cc (17litri), 286 de cai. Dar stii ce cuplu are??? aproape 1500Nm,
am mai spus-o in alt post, cuplul face masina sa inainteze, nu cai. Unii de peaici ar mai trebui sa mearga la scoala de mecanica ca la aia de vorbe am fost toti premianti. No ofence :wink: |
nu se poate sa bata un L6 un V12 la cuplu :peace:
totusi avem 3.5l, 218 cai (stock :D), 315 Nm cuplu VS. 5.0l, 299 cai (iar stock :D), cuplu 450 Nm :lol: cred ca tosusi sierra iz the winner :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning