![]() |
n-am ce zice masina e buna soferu e bun(era vb de CIELO)
|
intr-adevar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
si totusi pare un paradox:))) |
Masina aia mai e \"Cielo\" cum sunt eu Maica Tereza... :lol:
|
Bogdane: e Cielo EVO I. Continuarea productiei Mitsu s-a produs odata cu lansarea pe piata a Cielo-ului lui Sebi :lol:
|
Cat de absurd suna sa compari M5 cu cielo, chiar si unul modificat.
|
Re:
Quote:
|
La Iasi, in septembrie (sau octombrie, nu mai stiu) a fost cu altu', pe care l-a numit EVO II :lol:
|
Greu de crezut ... dar :shock: :shock: :shock: nici dupa ce am vazut filmuletzul nu imi vine sa cred.... tare \"Cielo\"-ul ala. Respect
|
bmw-ul era modificat ?
sau e stock ? :D |
glumesti? :lol: :lol: modificat :D m5 ala era varza..mergea ca si o bicicleta..am facut si eu cu el....si lam uitat rau de tot..in spate..un m5..trebuie sa mearga... baiatul care a luat masina..de la niste turci....din germnai..avea peste 200..de mii de km..cine stie ce avea la motor ..oricum varza era putin spus :D dupa ce sa dat cu mine ia sa rupt ambreiajul :D deci sa fim realisti..ii tare cielo..dar un m5 nu cred ca bate...poate o tentativa..de m5..cum era asta :twisted:
|
poi atunci mi se pare pusa kam de aiurea problema .. m5 cazut vai de el si stock cu un cielo super tunat si bine pus la punct ... :))
cu motoru facut sa manance 100 litrii la suta si sa tzina 500 Km :) |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
nimeni .. e o parere proprie si personala probabil gresita .. tu poate stii exact dupa cat timp o sa pice motoru ... si cat consuma ..
|
Re:
Quote:
Este de Opel din cate shtiu eu: 2.0L 16v TURBO... intzlegi? asha k n`are de ce sa pice! |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning