![]() |
Re: masini vechi
Quote:
|
daca conacu ala de pe colt e a lu tzabu inseamna ca mai incolo putin de ea...
numa sa aveti grija cu mosu...ca nu cred ca e in toate mintile... :D |
dak vorbiti de ala de langa biserica armeana.....moshu e tare.....bunica-mea sta pe undeva pe langa si de mic vedeam pe la el numai americane.....am vazut si una de politie....din-aia clasica....
|
da da sa stiti k energy are dreptate ...e cam ticnit mosu da a avut dintotdeauna masini misto :P
|
Salut! Am si eu un lincoln town car din 89 si din pacate trebuie sa-l vand. daca e cineva interesat sa sune la 0741266008
|
8 Attachment(s)
VAND Skoda 120 L din `81. stare perfecta,toate piesele originale. chiar si piese de rezerva originale. [email protected]
|
2 Attachment(s)
Quote:
Apropo masini din Boston....... Se afla la intrare in botosani dinspre Suceava pe partea dreapta este o parcare, inainte de Petrom. |
stiu masina dar nu m`am uitat de aproape la ea am vazut`o din masina sau din tranvai
|
Quote:
Bmv-ul este din anii 60-70 insa farurile au fost inlocuite de o generatie mai noua. Interiorul este ok. Vin des in Bt si am sa merg pe la mosul cu masini americane daca mai este. |
Quote:
|
Sunt putine old car in Bt dar parerea mea cele din Bt daca ar fi restaurare ...... ;)
|
vand mazda 626 1979 refacuta complet
|
id mess x_vid2000 sau tel 0744854905
|
5 Attachment(s)
am si eu o alfa romeo alfasud din 1964 de vinzare sau la schimb cu o alta masina tel.0722690164 [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning