![]() |
Re: Alimentam Vineri 21.01.2011 in RM , mergi si tu ?
de curiozitate benzina 95 in banii nostri cat e la ei,si cartea asta verde unde se face si cat costa :D ms
|
cartea verde e scumpa rau, rau de tot :))
Da un google si te lamuresi ce e cu cartea verde. |
cartea verde poti sa o faci in vama daca nu ai carte verde valabila in MD !!
|
si ce preturi mai sunt prin republica la benzina/motorina... marfuri?:D
|
Care e calitatea motorinei? Ma intereseaza enorm chestia asta
|
si pe mine ma intereseaza calitatea la benzina .. :| am auzit de la cineva care a alimentat de la moldoveni .. k i sa dus pompa :|
|
Alte detaliii :
- carte verde / eu m prin asigurarea obligatorie/ facuta la Uniqa asigurari/ uitativa in asigurarea voastra poate aveti , si nu stiti :-P - trebuie neaparat sa fie valabila si in RM adica sa NU fie taiat cu un X patratica unde scrie RM , ok ? - motorina & benzina costa 3,6 ron / Litru. - eu am facut 4 plinuri anul asta / la un Hyundai Accent diesel, CDI si merge la fel cum mergea si c cea de de la LukOl....dar cu benzina n am probat.( ca nu am avut unde o consuma ) - referitor la canistre / de 3 ori am trecut cu cate 20 de litri intr o canistra de plastic .... dar ultima oara am avut ghinion , ca era in tura de la vama o grasanca tampita si nu mi a dat voie sa intru cu canista in RM.... trebuie canistre doar de TABLA si de MAXIM 10 litri. deci atentie !!! - sa NU aveti prin caruta alte obiecte " suspecte " sau dubioase.... cutite , sau....diverse. Vamesii sunt destul de dubiosi :twisted: - sa aveti Stingator & trusa sanitara & triunghi reflectorizat ... VALABILE !!!! * daca cumva aveti ghinion s o gasiti pe grasanca in tura...sigur va controleaza la ele... + daca aveti folii negre pe geamuri.... deasemenea acte ( autorizatiile ) la ele... + lei moldovenesti cumparati imediat cum treceti Vama pe stga dupa 500 M, la case de schimb. *pe un mil ro primiti 380 sau mai mult de lei moldovenesti. **platiti taxa de drum in RM 7 ron , in vama .... in rest e ok. Este piata pt cumparaturi in Ungheni... Joi si Duminica. de unde puteti cumpara fructe & altele la preturi cu pana la 50% mai ieftine fata de noi. Mult succes !!! P.S. Desigur, atentie la atitudine , purtati va respectuos si... NU aveti probleme.... Desigur traim intr-o prostie de neinchipuit.... si sper ca NICIODATA dar NICIODATA sa NU se uneasca RM cu Romania... asta ne-ar afecta negativ, foarte negativ !!! |
Quote:
|
Quote:
:2gun::pistoles: nu va ginditi o leaca ? lasati fratilor cei care criticau protestul acuma cauta variante de a alimenta mai ieftin ca sa se poata da si sper ca cei care se stiu sa doarma linistiti fara suparere zoro stii de cine vb ....... si asa e colegu la noi in loc de 10 l ai 8 asa ca ???? da este adevarat asa ca dormim si inghitim absolut ori ce nu conteaza ... spor la alimentat baieti |
Quote:
Sustin ceea ce a zis si Criminales si plus in afara de asta, ganditi-va cate persoane cu masini mai bune ca ce avem noi alimenteaza acolo, nu mai eu stiu vreo 2 cu 740d din iasi care se duc si fac plinul acolo. |
Este obligatoriu sa ai procura pe masina daca nu este pe numele tau ? merge cineva zilele astea in moldova ? Nu am fost pana acum si mi-ar prinde bine pentru prima iesire sa merg cu cineva care stie cum e mersul :).
Eventual un buzz pe Ym! : leo_stefy. Mersi |
daca nu e pe numele tau, da, e obligatorie procura.
ps: sa aveti triunghi/trusa etc, pe mine m-au intors din drum (asta ca au vazut canistra in portbagaj..) |
Quote:
Quote:
Desigur nu uitati de trusa si stingator + rovineta de Ro si RM + carte verde. |
Noroc de mine ma, ca altfel, iar faceai plimbari intre vami =))
|
Oameni buni, eu am vobit cu un nene de la petrom, cica la fratii nostri de peste prut e fix aceeasi motorina/benzina:!::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning