![]() |
Re: E30 - Diesel Touring
7 Attachment(s)
ceva poze cu micile progrese.
|
Quote:
Foarte frumos..Scaunele sunt LUX, mocheta e mai ceva ca si covorul persan alu` bunicamea :lol: Impresionant..chiar imi place combinatia de culori (masina rosie si interiorul albastru) tine`o tot asa si sa vedem un touring frumos :joy: |
Frumos frumos nu asa .. o sa iasa ceva misto din masina asta..RESPECTELE MELE
|
salut frumos ursu mai ales interioruuuul:shock:....nu vinzi prin absurd obc-ul:oops: sau daca stii unde as gasi unu de vanzare,sau daca stie cineva de pe aici ca eu in tm nu gasesc :(
|
Salut, tot respectul dar nu este un topic pt dezmembrari.
|
Quote:
|
Bv ma iepuroiule, hai sa te vad in continuare cum te misti... ;)
|
ma misc dar putin mai greu pt ca m-am taiat rau la mana dreapta alaltaieri si sunt cusut, bandajat, lucrez cam cu o mana.
|
foarte frumoase scaunele :)
|
Foarte faina masina. Demult asteptam sa vad un topic cu reconditionarea unui touring. :)
|
Imi place ce iese acolo...un interior frumos ..si luminile alea :D . La cat de frumos e interioru nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate la exterioe:twisted:
|
14 Attachment(s)
lucru de duminica.
|
ce golan esti ma nici nu vazuse m topicu foarte tare bv boxele alea nu se potrivesc la tine da scaunele alea de pisica din pile gri mergeau perfect pacat ca le ai pus pe alea albastre ai stricat masina:D lasand glumele masina e p i z d a . spor la treaba in continuare si sper sa ajung si eu pe la tine sa o vad si eu echipata si sa mai vorbim si noi
|
salut bebe, ce diametru au difuzoarele? daca au 10cm sau 13 le vreau eu! ms :P
|
C ai ma esti nebun ... ca iese tipla ursu asta .
Toate piesele din pod :D in stare impecabila ... mai rar. Bft ma gogule. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning