![]() |
Re: parerea voastra pls
masina e faina ......fa-o toata alba inafara de capota(neagra)......iar sita de la spoilere puteai sa o prinzi pe dinauntru cu chit de masina......in rest no coment dar chestia cu motor V6 pe ea mi se pare cam deplasata ideea......motoru e destul de greu iar tablaria pe dacie lasa de dorit......daca ar avea sasiu ar mai merge.....parere personala.....las baieti care se pricep mai bine sa vina cu ideei si propuneri!!!!
|
la exterior vedem noi ce o sa apara, sa vina sgm sa ne zica cum stai cu motorul ala de r25
|
super a iesit masina. daca tot vrei sa investesti atat in ea fao unicata. parerea mea este sa o vopsesti portocaliu si pe capota sa ii pui o folie care imita carbonul. si cu niste geamuri ionozate sigur o sa fii unicat:peace:
|
incearca ceva 9 ce vrei u orice
|
ce parere ai de un negru mat? toata masina? cred ca ar da bine
|
punei si o masca belea la faruri si e cam gata....e mai mijto asa cum e!si ceva neoane in praguri si interior de preferat la albul tau merge un neon rosu!si apoi......bucurate de ea!:)
|
fao portocaliu cu negru delimitate pe mijloc cu o dunga argintie. sus portocaliu negru jos. cu niste jenti meserie si lasata la pamant o sa rupa gura targului
|
Ce se mai aude in legatura cu masina???Ai reusit sa pui V6 pe ea???Mai pune poze pls sa vedem si noi cum mai arata acum.
|
de ce ai facut capota neagra mai sant destule la fel? asteptam v6e.
|
te ai hotarat ce culoare o faci ???
|
cred ca s-a dat la fund...
|
cand vor mai sosi si alte noutati sa mi se dea un pm pana atunci topicul e closed
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning