![]() |
re: E36 - 318is coupe
Omori directia cu jantele alea, nu sunt nici de pisica. Asa, in mare, exteriorul e destul de ok, daca ai avea si bara de M pe spate cu bandouri de M vopsite pe negru pe contrast si pe bara fata si pe spate, ar fi si mai bine.
|
Din cate vad si bara fata pare o facatura turnata fara bandouri ca si cea de pe spate, iar de jante nici nu se pune pb sa fie originale...
|
frumos motan !
|
Quote:
|
sunt replica de m6.. se gasesc foarte usor si in Romania
daca tu zici ca e joasa.... asa o fii low low pe 19" :):):):) dar eu vad ca mai intra 3 degete intre roata si aripa :):) P.S. mentionez din nou....pune poze cu jantele de 19 urcate si bara spate M daca ai zis ca ai:):) pe ea acum |
Quote:
|
alea nu's jante de m6...sunt replici 100% cum au zis si colegi mai sus...in rest volanu schimbal ca e urat rau....masina in mare parte arata bn!!!
o parere personala ( daca vrei jante fumoase cauta brock b1 pe 17 9j fatza si 10j spate, atunci sa vezi cum arata pisica ta) |
Quote:
stau in spania, aici orice tuning ne omologat este ilegal, nu se fabrica replici pt ca nimeni nar cumpara, te opreste politia si te strica cu amenzi, nu merita, dar mersi d opinie oricum;) |
Quote:
|
Pe langa ce a zis Sein, politia iti poate da amenda doar pentru toba cu sunet prea mare,folie sau daca mergi cu muzica prea tare, nu prea au ei treaba cu jantele. Am si eu o curiozitate ca habar nu am cum sta treaba cu omologatul, cat ai platit la itv sa omolgezi niste jante de 19 pe masina cu jante de 15 ? :|
|
@bcoupe nu ii mai da idei cu brock b1 ca de alea am eu... si nu imi place concurentza:P
@azzkiker nu trebuie sa te superi ce spunem noi de jante.... dar nu au cum sa iti de-a amenda daca ai jante replica... nu e mare diferenta intre cele originale siastea.. doar ca sunt mai grele si mult mai ieftine:). App nu cred ca ai dat 1000 si ceva de euro doar pe jante fara cauciucuri:).. ca atata costa pe putin alea originale. Numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Noi ne miram ca nu am mai vazut jante de 19 pe 1.8 IS..........si ne gandim saraca masina cat trebuie sa sufere ca la aspect tie trebuie sa iti placa.
Asteptam pozele |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning