Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   machete in lucru- onutzzz (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/233222-machete-lucru-onutzzz.html)

bmwh548 21-01-11 14:11

Re: machete in lucru- onutzzz

Niste poze nu te induri sa faci daca vrei sfaturi?

onutzzz 21-01-11 14:57

3 Attachment(s)
sigur ca da

bmwh548 21-01-11 18:34

Niste poze de detaliu ar fi fost mai utile, dar din ce vad acolo piesa pe care vine fixata roata e parte integranta din sasiu. In caz ca am dreptate singura solutie ar fi sa tai toata piesa si sa o lipesti mai sus.

onutzzz 21-01-11 20:39

''puntea'' e integrata in sasiu.... si parca nu imi vine sa o tai ca sigur iese naspa.
mai astept pareri

andy design x 22-01-11 16:35

O chestie de genul am mai facut si eu si tot pe Bburago.Eu am taiat bucatile acelea de ax pe care vine roata apoi le-am lipit intre ele la ce distanta trebuia(intre ele am bagat un betisor de urechi), apoi am taiat de pe sasiu bucatile de care venea prinsa bucata aceea de ax si am lipit unde trebuia noul ax.

P.S.:Am mai facut cateva chestii si la mine suspensia se si ridica, se si lasa deci nu e fixa.

onutzzz 22-01-11 17:56

am aplicat poxilina
am lasat 12ore la uscat
si nu pot finisa adanciturile
imi trebuia chit auto??? sau nu am aplicat eu bine poxilina?

FED express 22-01-11 19:21

Quote:

Originally Posted by onutzzz (Post 4010753)
am aplicat poxilina
am lasat 12ore la uscat
si nu pot finisa adanciturile
imi trebuia chit auto??? sau nu am aplicat eu bine poxilina?

poxilina aia din cutie, este formata din doua parti, una neagra si una alba.trebuie taiate cantitati egale din amblele si "framantate" pana se obtine un amestec omogen.
probabil ca nu ai amestecat cum trebuie sau nu ai amestecat deloc.daca procedezi bine, ar trebui ca intr-un sfert de ora sau chiar mai putin sa ai un amestec solid.

onutzzz 22-01-11 19:38

1 Attachment(s)
nu am framantat suficient.
acum am inteles ce si cum si imi place, dar treb rabdare multa
cred ca bag un clean look
mai am de finisat mult mult mult

onutzzz 22-01-11 20:39

1 Attachment(s)
cum am zis...
nu mi-a iesit bine

bmwh548 22-01-11 21:03

Le-ai taiat si le-ai lipit? Dezlipeste-le si monteaza-le mai jos. Nu am avut tangente cu modelul asta (asa ca nu stiu cat de apropiata vine roata de sasiu), dar as proceda in felul urmator: cu sasiul montat pe caroserie pozitionezi ansamblul roata-punte la o inaltime care iti convine. Cand crezi ca e ok strecori varful tubului de adeziv cumva si pui o picatura la imbinarea punte-sasiu. Lasi sa se usuce si apoi procedezi similar si in partea celalalta sau lasi sa se usuce, demontezi sasiul si folosind roata deja montata pe pozitie ca reper o lipesti si pe cealalta la aceeasi inaltime; varianta a doua cred ca ar fi mai indicata ca sa le fixezi simetric.

onutzzz 22-01-11 21:17

ms. o sa incerc :-)

onutzzz 24-01-11 11:05

1 Attachment(s)
cred ca asa o las...

onutzzz 28-01-11 16:10

2 Attachment(s)
un inceput de "fusta"

Mht'u 28-01-11 19:10

Quote:

Originally Posted by onutzzz (Post 4029643)
un inceput de "fusta"

frumusel..insa totusi..ai putea lasa stock masina si low...daca esti adeptul cult style..si...luneta mai intra daca ai dat acolo cu kit?

onutzzz 29-01-11 14:05

2 Attachment(s)
sa o las asa....
sau clean look?

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning