![]() |
Re: cele mai vechi e30-uri din ro!!!!
2 Attachment(s)
baneasa 2005
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/zWMaMg-da9g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
am o intrebare pt baietii din bucuresti masina lui machedonu ursuletu MTJ mai exista sau ce sa intamplat cu el??mai are cineva poze cu el???
|
masina exista, se lucreaza la ea...cand va fi gata o sa o vezi cu siguranta :D
|
Quote:
|
asa se intampla cand vrei sa te dai prieten cu altii :lol:
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
Cativa dintre ursii vechi...
Pe langa ei, mai erau cativa... NIZ-ul, care acum cred ca e B 92 TIR, ABM-ul - primul cu motor de 3.5, parca... FDC, BJP. Cei mai dragi mi-au fost PYF-ul, DSD-ul si NSL-ul. |
Quote:
Nu mai stati la colt si spuneti povesti cu ursuleti ca nu va face oldschool. |
[QUOTE=ZerO_CooL;4841877]Cativa dintre ursii vechi...
Pe langa ei, mai erau cativa... NIZ-ul, care acum cred ca e B 92 TIR, ABM-ul - primul cu motor de 3.5, parca... FDC, BJP. Cei mai dragi mi-au fost PYF-ul, DSD-ul si NSL-ul.[/QUO TE] Apreciez ZerO_CooL pentru ce ai facut si iti multumesc in acelasi timp se pare ca pe alta pagina am deranjat cu o astfel de intrebare despre un anume ursulet din buc.... |
Quote:
|
[QUOTE=tmDNSe30;4841881]
Quote:
|
[QUOTE=ZerO_CooL;4841890]
Quote:
|
Quote:
Pacat de NIZ ca nu a nimerit pe maini bune ca era o masina tare ... nelovita , neruginita dar cum s-a intamplat cu majoritatea masinilor bune s-a cam ales praful de ea , acum o luna era pe la Ady Oprisan l.. dar nu mai arata asa cum mi-o aduc eu aminte chiar daca au trecut ceva ani peste ea de cand nu am mai vazut-o eu cu siguranta daca era la Alex nu ajungea in halul acela . Imediat dupa ce a vandut-o Alex am inteles ca a ajuns pe la niste tigani sau nu stiu ce de carau cartofi cu ea ( aia au distrus-o cel mai rau ) , dupa care a ajuns la Ionut care a restaurat-o , iar dupa aceea daca nu ma insel la un baiat de aici dupa forum sTAILL . |
Quote:
|
idi-ul ti l dau degeaba ca nu stau pe mess...tot aici ma gasesti mai repede
Quote:
cred ca ai vrut sa spui AVP-ul |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning