![]() |
Re: E36...325...nimic nu mai conteaza
Quote:
m-am uitat mult dupa e30...momentan nimik convenabil la bani si in stare buna..... |
Bun asa! Tot la BMW iti place mai mult :)
Sa il conduci cu placere! |
Quote:
|
Bravo bravo bravo.....Din nou marca care trebuie:D
|
lasai capota asa ca e frumoasa si asa.colantul costa bani si de banii aia mai pui altii si ii vine bara de ///m
investeste cu capu sus nu in pamant. |
Binee ma Bobi, buna treaba!!! Sa o pilotezi sanatos si sa ai grija de ea. Cu mici exceptii masina arata chiar bine. Tinem aproape, toate cele bune de la mine.
P.S. Ai tradat ursarii, te tinem minte >:) |
Quote:
@morf...bine dreaq ca nu am mai tradat marca....treaba cu e30...e36....e39...etc...etc...sunt doar niste detalii:lol:...sper sa mearga binishor anul asta..si o sa arunc si un urs prin garaj pe acolo...ca stiii cum e la noi....avem de toate...numai bani nu |
Multi km cu el fara incidente.UN tuning de bun gust pe el si spor la invartit.:-)
|
Quote:
.....cine vrea sa ma scape de volanul asta......il schimb pe unul oem |
Quote:
CE VISINA AI SA MOARA FAMILIA MEA TI-AI LUAT BMW VISINIU :drunk::drunk::drunk: LASA MAI BINE DECAT SUFRAGERIA AIA DE ELEGANTA ,MAI BINE CA ESTI PE BENZINA ACUM ma bucur mult pentru tine ca ti-ai luat Bmw :)) visiniu pa sistem =))))))):lol: sa ai parte de el si te astept la start cu Jakalu stiu ca e rivalitate mare intre voi 2 :D |
Quote:
|
frumoasa masina!
interiorul imi place mult de tot cu mentiunile facute si de tine volanul,pedalele si manerul de la frana de mana. si mi se pare urat si eleronul pe care am vazut ca vrei sa il schimbi eu as merge pe varianta cu colant in culoarea masinii,e si mai ieftin si e mai ok cum e in comparatie cu passatul??? |
Quote:
mi-a zis asta varul meu care se ocupa cu colantari ca nu se merita mai bine o vopsesti |
Era si timpul mai mister sa scapi de Legantza:))
Frumoasa scufita. Hai sa vedem ce scoti din ea. Spor la proiect sa iasa ceva frumos. Cat despre colantare,sustin ce a zis romanul Marean:)) Nu e bine dauneaza in timp. Chiar zilele acestea am vazut un cielo decolantat,si nu arata bine deloc. F.urat a ramas. |
Frumoasa masina , la mai multi km fara incidente ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning