![]() |
Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?
da si eu ca am acum pisica vreau o intalnire cand sa fie vati hotarat:P??
|
O initiativa laudabila...i'm in!:D
|
Am si eu un e36 care momentan e dauna :lol:
Daca e gata pana se organizeaza contati pe mine! Traseul sa fie decent ca vin pe lonjeroaneeeeee :lol: Low is a lifestyle? :twisted: |
Nu se inghesue lumea :(
|
Numai sa nu se intample ca anul trecut .. si sa auzim chestii de genul "de stiam veneam", "nu am avut de unde sa stiu", "nu ni s-a spus din timp" .. sper sa nu se intample iar asa .. Chiar ar trebui deja deschis un topic (cum s-a mai spus mai sus), la "seria 3" si discutat pe tema asta din timp !
Legat de locul in care o sa fie .. sa speram ca nu in Bucuresti (sa ma scuze cei din Buc., nu e nimic personal, e doar distanta mare), sa se gaseasca un loc mai central, cum a fost anul trecut la Brasov .. Spunea cineva de "Transfagarasean", mi se pare o idee excelenta, peisajul e superb, eventual se poate face o oprire la Balea Lac ;) |
De organizare cine se ocupa ?
|
nu va mai grabiti atat ...
|
Quote:
|
Quote:
Doar cineva care a intrebat de o intalnire. Nu vad pe nimeni sa organizeze ... |
Quote:
|
Quote:
Spune-mi si mie cine iti poate face topic sticky inafara de moderatorul dedicat sectiunii, sau un supermoderator ? Fiecare face ce crede el ca e necesar ca sa organizeze, pe mine nu ma priveste acest lucru momentan. Puteti sa strangeti oricate masini si oriunde vreti. :lol: Parerea mea e doar ca va grabiti sa faceti asta public, inainte sa o puneti la cale cum trebuie. |
O singura intrebare : Skillzu, probabil tu ar trebui sa stii .. oare tot BmwOw***s (nu vreau sa fac reclama) vor organiza si anul acesta ?
|
Quote:
Cam ce vor sa faca cu e30 meeting , care este sticky la sectiunea seriei 3 . |
Quote:
asa ca putina rabdare,unii sunt inca in sesiune...indata ce se vor stabili detaliile vom comunica |
Sa inteleg ca se pregateste ceva maret organizat de cei de pe 4tuning ? :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning