![]() |
Re: Daewoo Cielo 1500 16 Valve -YxD
De unde ai luato?
|
pai arcurile si bara stabilizatoare sunt loate de la Domnul Andrey @ banzay :D si montate de el :) pe calea asta vreau sa ii multumesc pt ajutorul dat ! :D
|
Daca stiam....sa le stapanesti sanatos.
|
Le-am loat prin Iulie 2010 a mai avut o suspensie completa arcuri +amortizoare -60 -40 care a dat-o tot asa la un baiat de pe forum prin sept-oct :)
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...bucuresti.html Incearca aici,au super preturi pe bani marunti. Iar cat despre masina este extraordinara.Ai mare grija de ea ca este o masina super. |
Quote:
PS: frumoasa masina ta, de admirat!!! dar daca te vad prin oras, intru in tine, mi-ai luat bara stabilizatoare!!! :peace: |
Pai cum sa nu fii Dane, cand aveam doar 200 de km cu amortizoarele alea si erau luate de noi :lol: Te-am mai vazut prin oras de atunci :P
Claudiu, bine ca ai postat masina si la unice, e simpla si frumoasa si are ce cauta acolo! Un bb look, faruri negre si o faci 'mafia' :lol: |
3 Attachment(s)
cateva poze facute in seara asta in graba :in prima poza e plafoniera cu 4 leduri stil xenon :D
|
salut claudiule bine te-am regasit si pe aici...vad ca ai investit ceva in masina aia,arata excelent....:D
|
mersi Dane dar nici 'motoru' nu lam uitat o sa fiu si eu prezent in 2011 la plinbari ;)si sar putea sa mai avem un nou coleg banzay ca si el a trecut la moto ;)
|
atunci va asteptam la deschiderea sezonului pe amandoi...suntem cativa cu cilindree peste 125 , sa speram ca sezonul 2011 va fi mai bogat in plimbari decat 2010....oricum tin sa iti scot ochii ca in 2010 ai cam lipsit... :poke:
ca sa fiu on-topic...masina ta arata trasnet...cand ne intalnim sper sa aud si eu motorul,ca vad ca este laudat la greu :)si sa o vad pe viu mai de aproape,ca data trecuta nu am fost atent la detalii.... intre timp am trecut si eu pe 4 roti,de anul trecut...am vrut sa iau cielo (ti minte ca am vb si cu tine) dar am ajuns la matiz :lol: |
te astept sa ii faci si u prezentarea tot la sectiunea daewoo, si sa ai grija de el si de motor ,asfalt uscat! la toata lumea!! :D
|
3 Attachment(s)
Masina a primit azi un mik eleron :D
|
Baaaaaa.... de unde ia zi tot :lol: Frumos cade pe masina! :)
|
e luat de pe net, e in stilul M-power :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning