![]() |
Re: Bmw e39- AOB
1 Attachment(s)
Un M-Packet , suspensie reglabila , jante m5 e60 , nari negre si geamuri fumurii si ar arata cam asa in mare parte :-P ... bine mai sunt niste lucruri .. dar in mare parte cam asa ar arata :D
|
Quote:
oricum sunt multe de facut sa ajunga ca el.. masina arata destul de ok bafta cu planurile! |
Quote:
|
Quote:
nu am zis sa fie o copie a cry`ului .. i`am aratat cum ar venii ! |
Quote:
am zis cry pentru ca asta era in poza nu ca ar fi singurul!:tetter: peace:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
gata m-ati convins vin si eu :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ehee pozele facute de mine ! :-P Acum imi dau seama de ce mi`a zis Andrei ca au iesit putin aiurea pozele, am uitat aparatul pe modul sharpen :oops: |
mda cred ca nu dormisem suficient cand am postat de m-am exprimat asa!
gata ca sa fiu inteles sa nu mai fac off: la e39 tot ce e mai frumos,si cam singurul e mpack si jante mari oem sau ceva cu buza frumoasa si sunt fan al acestor lucruri!!!doar ca mi se pare ca sunt si jante mai frumoase decat cele de m5 e60 pentru e39 atat!!de aici o intreaga poveste:))) :bunch: imi cer scuze inca odata pentru of frumos ce se intampla acolo la voi8) |
mai e ceva timp pana incep imbunatatirile, da` si cand or incepe...o sa fie prapad :))
|
important e ca are ce e mai greu de obtinut....masina!:P....imbunatatirile vin pe parcurs!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning