![]() |
Re: audi 80 2,3 NG cabrio
aaaaaaaa tu erai ala =))) nebunule :lol::lol:
|
salut!
cu decapotarea te pot ajuta eu m-am uitat la poza cu interiorul , iti lipsesc cele 2 butoane si anume cel de decaporare si cel care deschide geamurile asta inseamna ca decapotarea se face manuala... la oglinda retrovizoare din interior ai un maner tragi de el spre tine si rasucesti spre dreapta daca nu ma insel....se ridica prima parte din fata si ultima parte din spate cel cu luneta. il tii asa te duci in spate si chiar la baza unde se prinde cadrul metalic al prelatei de caroserie o sa observi 2 capacele si pe o parte si alta care se ridic sub capacele vei gasii 2 manere mici mici ridici spre tine si intr-o parte si alta si ridici capacul de la compartimentul unde intra prelata. dupa ce ridici capacul pur si simplu pliezi prelata inauntru si gata treaba:D sper ca ti-am fost de ajutor |
animalul a prins viata
merge se tureaza, mai am de verificat instalatia de racire si e gata de drum poate cineva sa ma ajute cu o sonda lamda pentru ca a mea e sparta si am probleme mari cu consumul are 3 fire 2care duc la o mufa si 1fir are papuc numarul meu de tel 0749485053 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
ce fel de suspensie ai pe masinuta? cati cm ii coborata?
|
salut nu stiu ce suspensie am pe masina dar e foarte nasol la gropi nebunesti are 10 11 cm garda la sol
|
vand rabla pentru piese sa intreaga
|
Quote:
|
900E toata si fara regrete
|
/////up///
|
Jantele sunt in 4 prezoane ? daca da zi distanta intre prezoane paote facem ceva :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi cand mai treci pe acolo coboarain garaj s o vad si eu
dau cafeaua |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning