![]() |
Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN
sal cine are skema electrica de golf 3 2000cm3 16 valve injectie electronica
|
1 Attachment(s)
@sic@:ai aici scheme electrice pt G3/Vento
|
ma intereseaza si pe mine un manual pt golf 1 va rog
|
are cinva manual pt golf3 VR6 cel cu motor V6 si vreo 200si cevade caluti?
|
salut as dori si eu daca se poate si daca are cineva un manula de reparatie pentru golf 4 varianta diesel va multumesc anticipat
|
sall
vreau si eu un manual de reparatii pt un golf4 1,8t mersi |
baieti, dar nu mai postati nimic? :shock:
am nevoie urgenta de: - haynes/bentley pt. vw golf 1 (1975-198?) - manual reparatii detaliat motor KR (1.8 16v) sper sa fie in engleza sau romana :-P rog puneti link-uri cel mai bine. faceti un upload. sunt multe site-uri ce ofera mai nou free hosting. in caz contrar folositi adresa de e-mail: [email protected] |
vreau un manual de golf IV 1,4 benzina (engleza sau romana)2001/2002 :rolleyes2 va astept cu informatii:D
|
salut la toata lumea ,eu deja m-am saturat de dautat manuale de repalratii am cumparat de la KSI un manual pt Golful meu dar am ramas foarte dezamagit la capitolul motor si partea electrica . am un Golf 2 benzina , 1.8l ,injectie mono punct din '89 m-ar interesa ceva schieme electrice
|
M-ar interesa orice fel de manual pt polo2 86c
|
as dori si eu un manual de reparatii pt golf 4.va multumesc
|
as dori si eu un manual de reparatii golf 4.
|
Manuale reparatii VOLKSWAGEN
nu merge incarcat fisierul
|
Volkswagen
Am Si Eu O Problema Cine Ma Poate Ajuta Am Un Golg Tdi Din 2001 Si Am Facut Schimbu La Ulei Dar Ramane Becul Galben Aprins Stie Careva Dc????si Ce Ulei E Cel Mai Bun Pentru Pompe Deuse??? La El Am D Si I Rosu .pls Help Me
|
VREAU SI EU UN MANUAL DE REPARATII GOLF 4 CINE MA POATE AJUTA?FAC CINSTE [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning