![]() |
Felicitari tuturor ! :wink:
|
felicitari celor care s-au ocupat de \"media coverage\" sa zic asa :yes:
|
Mey...da chiar na prins nimeni pa camera show-ul de la final oferit de Alex [Porsche galben] ?!?
Vrea neaaparat filmele...cik macar cu atata sa se aleaga drept rasplata 285-urilor facute terci ! :P :mrgreen: Poate le posteaza careva [ka tre sa fii filmat]...10x ! |
Am totul filmat... pana cand a ramas pista goala.. problema e ca nu mai am programul de trecut de pe camera pe comp.. am mai zis asta pe un topic...
|
WoOoW !
Deci ai tot ceea ce a facut Alex in spate in parcare...cele 2 reprize ?!? Daka da...ajtept cu nerabdare...dau un T.E.C. :P ! :mrgreen: |
am vazut si eu acum toate filmele si ce pot sa zic:
RESPECT x 28 Tra RESPECT VECTRA WAY RESPECT B 32 NOJ binisor si Golful galben de la Insomnia la fel si dacia alba de la Racing Team misto si trabantul bej :drunk: restul: no comment :? |
Tembel: nu mai tipa atat dupa filme si \"consulta\" galeria video prezenta pe site. Film cu Porsche-u'
|
10x Gabi pt indrumare...dar,am vazut da ieri filmuletzele. :mrgreen:
\"Tzipam\" dupa filmul intreg...dakal are careva...k ala din galerie nu cuprinde nici 20% din ceea ce a facut Porschele acolo.Oricum...ii multzumesc lui Zoliat pt el [ji nu numa']. :peace: |
muntzamim de filme. sunetul putea sa fie mai bun, comentariile nu se inteleg si tobele cam...well...baraie :lol:
|
Masina de P.I.M.P.??? : ))))))))))) Mersi baieti..... :pelvic_th yeh....yeh....
|
Bishop...ce mai zici...te-ai descurcat cu filmuletzele alea ?!?
|
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning