![]() |
Re: Rover 75 2.L
pfff superba ! am o slabiciune pt masinile astea ! si culoarea imi place, interiorul nu mai zic ! :shock: spor la treaba !
|
4 Attachment(s)
upgrade
|
Frumoase amandoua, le cunosc, personal.
SAXul mi se pare ca nu prea se misca din parcare. Cel putin seara cand trec p-acolo. |
se misca da mai rar pentru ca a fost o problema des intalnita la e46 cu scaderea turatiei..
|
8 Attachment(s)
MASINA ESTE DE VANZARE
ROVER 75 AN 2004 MOTOR BMW 2000 DIESEL 160.000 KM 6450 EURO DISCUTABIL GEAMURI EL.FATA A.C DVD-AUTO.. XENON WEBASTO JANTE ALIAJ CAUCIUCURI VARA+IARNA FOLIE AUTORIZATA SCHIMBATE PLACUTE FATA/SPATE + DISCURI FATA ULEI + TOATE FILTRELE BASCULA STANGA/DREAPTA BIELETE STANGA/DREAPTA CAPETE DE BARA STANGA DREAPTA FULL CASCO |
Nu înţeleg de ce vă place să amestecaţi thread-urile între ele?!
Fă-ţi un thread pe secţiunea dedicată mărcii sau pe "bazar auto - maşini"! |
Ziua buna tuturor!
Vad ca thread-ul este destul de vechi, dar ma bag si eu in seama pe aici, ca...cine stie? Poate se animeaza la loc...:D Tocmai mi-am luat si eu ieri un Rover 75 si m-am indragostit instant de ea...in curand cred ca o sa dezvolt chiar o obsesie... :) Eu am luat-o la 4000 de euro cu defecte optice la exterior, in rest este impecabila... Dar o sa revin cu poze dupa ce ii aplic "operatiile estetice" de rigoare ca sa ma laud si eu cu ea... O zi frumoasa! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning