Re: E46 320d vs 320i
Quote:
Originally Posted by aryan
(Post 4816611)
ai vazut tu asta sau te-a mintit cineva ?
|
Eu conduceam Clio-ul. Si ne-am dat de vreo 7 ori. Si cu acel Clio am mucificat totusi cateva Bmw-uri prin Ploiesti.
Quote:
Originally Posted by AndreiAlex
(Post 4816639)
Sa fim seriosi... totusi 320d nu este o masina pentru liniute, fie el si resoftat. Nici 320i nu zic ca ar fi dar iti spun sigur ca cei 2 cilindri in plus conteaza destul de mult.
|
O fii sau nu 320d masina pt liniute, cert e ca trage fenomenal pt capacitatea lui. S-a dat si cu un E46 320i si practic nu avea nici o sansa, dupa treapta 2 ramanea rapid in urma.
Quote:
(Post 4816639)
Gandeste putin... de ce marea majoritatea masinilor folosite la curse sunt strict benzinare si nu diesel (in cazul de fata BMW). Nu ar fi mai simplu asa? Iei un
Iei un 320d, il resoftezi si gata.
|
Daca te mai duci si tu pe la liniute, ai vedea ca sunt destule diesel-uri ce mucifica foarte multe benzinare cu pretentii....
Quote:
(Post 4816639)
Din povestea ta reiese ca acel 320d resoftat "mucifica" si un 325i... de fapt se tine destul de bine si cu 330i :-) nu?
|
O fii sau nu 320d masina pt liniute, e cert ca trage foarte bine. Pe 400m era mai rapid cu 2 masini fata de un Clio F1 Team ce avea in jur de 20.000km si cu ceva tiruri fata de 320i si se tinea destul de tare dupa un 300zx twin turbo.
|