![]() |
Problema a fost de la 1 secunda (una) dar in care s-au inghesuit 8 sau 9 masini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
din cite am vazut eu si sper sa nu fiu singuruu care o zic mi se pare ca acea solenza alba a si gresit .acum nu stu ce sa zic mai astept parerile celor care au vazut mai bine
Apropo totu frumos dar la sfirsit a fost cam tragic ptr noi ptr ca unu dintre noi a fost lovit de un cascat de ciutan care ia cam strimbat masina prietenului nostru (rdv solenza albastra ) asta intimplinduse chiar in incinta conplexului prisma .inainte a pleca noi :( :( :( :( :( |
cine era acel \"ciutan\" ? nu de alta dar imi e sa nu fie unu de al nostru , masina , nr... ? astept...
|
era o vectra rosie cu nr eaa parca care nu avea nici un stiker pe ea adica nu era a nimanui.banuies ca era spectator
|
aha , am vazut-o , in filmarea facuta de unul de al nostru , se plimba cu masina pe pista... nsuh parea a bagator d seama , in fine , i-a indoito calumea sau .... o chestie minora ?
|
pai are cam asa fatza de usa ,bandou ,si putzin la prag :cry:
|
Si eu as vrea sa vad un clasament pe ambele manse si apoi la general pe grupa si la general pe ambele grupe........sper sa il dati si sa nu se supere cei de la B care au iesit sub multi de la A.
Daca portiunea de viteza de la start ar fi fost scurta, sau ar fi lipsit, clasamentul ar fi fost cu totul altfel....parerea mea....nu vad unde era indemanarea pe o linie dreapta de 200m..... :wink: Ar mai fi interesanta ideea unei curse de indemanare in paralel....sa se vada clar diferenta intre masini si piloti. |
dar ce a fost vreo premiere ca noi am iesit pe locul 3 (016)
|
Re:
Quote:
Apropos, la grupa B a castigat Seatul negru. Am sa va rog, dupa ce apar filmele pe site sa va uitati atent la cum a mers pe traseu si sa spuneti daca ati observat ceva deosebit. Bafta. |
Ai dreptate dude, dar nu poti sa spui ca nu intervine si norocul in intrecerile astea....sunt o gramada de alte domenii in care se castiga pe greselile celorlalti....asta inseamna competitie. Vezi fotbal, F1, tenis, avansarile de la serviciu....asta e viata. DAR de data asta UNII au fost mai buni (nu zic de mine). Altadata vor castiga altii. Dar un clasament oficial corect mi se pare normal sa apara.
|
Quote:
|
dude seatul negru(insomnia) a mers P.R.O.S.T. si a incercat niste frane de mana dar nu i-au iesit deloc, doar pierdere de timp. cam greu de crezut ca a castigat
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai sa inchidem topicul asta sa ramana doar unul pe care sa se vbeasca despre cursa
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning