![]() |
2 Attachment(s)
poze cu trabi ....
|
Mersi Alex :D ...poate ne mai vedem si altadata sa ne dam si mai multi cu trabanturi...daca nu incurcam lumea p'acolo....pe cei cu puteri de 2...3....4 ori mai mari decat ale noastre si care s-au clasat dupa noi....no ofence :P
Oricum felicitari tuturor participantilor....a fost super!!! www.trabi.ro/club/cristian |
1 Attachment(s)
cateva poze
|
1 Attachment(s)
burnout....mult fum,mult cauciuc pe asfalt :D
|
3 Attachment(s)
Ce a pozat Je...
Si va rog din suflet, care stitzi ceva de aceasta creatura micutza, spuneti tot, ca m-am indragostit... :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Un 4SS trist in urma necazului lui SGM... :cry:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
cateva masini de pe zona :D
|
A fost foarte frumos, felicitari Solenza X-Team! Superba evolutia. Pacat ca HAI si BJP au fost \"dati afara\". Golful de la INSOMNIA mi-a placut, WAY e nebun :D, WRC no coment :roll: BAV dragut, Trabi tare de tot :D , SMG bine si ... un pic rau, Edy tare
altcineva? :D :D :D |
3 Attachment(s)
alte masini care au venit atrase de mirosul cauciucurilor incinse....
|
a fo` frumos :D inca miros a cauciuc :D de la v12 si wrc... si de la altii :) a fost super frumos , multa lume cunoscuta , insomnia , super bine au facut , racing team congratz , noi .. ce-am putut , nsl-u :D f bine , nu am ce zice a fost superb , mi-a placut mult , lasati sa vorbeasca despre hai txa bub etc , pe cine trebuie , hai sa nu ne mai bagam coada unde nu ne fierbe oala , o sa fim anuntati ce s-a intamplat... peace
|
1 Attachment(s)
o masina cu cai multi ,cai care scot fum prin roti :D :wink: :lol: :lol: :lol:
|
A fost super.. mi-a placut cum a iesit etapa... din pacate am filmari facute dar nu am softul necesar sa pun filmele pe comp asa k dak ma poate ajuta cineva cu softul ImageMixer ver 1.0 pt Sony i-as fi recunoscator.
Felicitari tuturor participantilor... show-ul a fost de exceptie! |
daca ai totu adica placa captura , camera pentru playback si cablu atunci ai nevoie de Pinnacle Studio 9.
ii un CD asa ca nu stiu cum as putea sa til dau :)))) |
HAI si BJP au fost eliminati din motiv de \"cerculetze\" . Intrucat motivul ni s-a parut tuturor pueril si exagerat , Midnight Racers a hotarat retragerea concurentilor din clubul sau . Asta dupa ce am vazut ca nu s-a respectat programul iar noi riscam sa intarziem la o intalnire foarte importanta (cursa nu a inceput la 12.00 asa cum era anuntat ci pe la 12.45 ) , dupa ce am observat cum concurentii sunt ridiculizati pe fond sonor (bucuria cuiva de a avea un gsm polyfonic foarte aproape de microfon si comentarii de genul \"atentie la carton\" - trabant , etc.) . Ne cerem scuze celor care nu au mai avut ocazia sa vada masinile MR in cursa . Multumim celor care au facut deplasarea . Consider ca MR nu a boicotat in vreun fel cursa , intrand in competitie chiar cu siglele acoperite si fara alte obiecte promotionale cu insemnele clubului .
In alta ordine de idei - Felicitari in mod deosebit X-Team si Insomnia care dupa parerea mea au facut o figura frumoasa . Felicitari tuturor participantilor ! Sper ca data viitoare sa nu se mai creeze probleme si sa putem concura ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning