![]() |
Re: UN PROTEST ADEVARAT!!
Eu ma bag cu toata placerea, insa 1000 de masini e utopic. Oricum hai sa vedem ce iese si poate ne bagam si la actiunea cu nema alimentare 3 zile... Ce ziceti?
|
eu ma bag
|
Quote:
|
Quote:
|
poi aci da dar eu zic de primul post cand zicea sa venim de prin tara
|
da asa zicea in primul dar am vb pe mes cu el si i-am zis ca multi nu o sa vina din alte in judete ca sa blocam brasovul nostru asa ca ne rezumam sa ne bazam pe brasovenii nostri din oras si din apropiere !!
|
poi iti dai seama ca nu se merita sa vin din tg jiu la brasov pentru asa ceva...da daca sar face ceva legal sa venim din toata tara ar fi ceva..da asa facem momentan fiecare la el in oras
|
Quote:
|
Quote:
|
Puteti conta si pe mine cand mai e vorba de asa ceva ! :D
|
in brasov dupa cate stiu au fost doua boicoturi in benzinari la al doilea am participat si eu si am vb cu cei care au fost la primu si au zis ca nu au fost asa multi dar la al doilea au zis ca nu se steptau sa fim chiar atatia dapai la al trilea o sa blocam tot si asa trebe sa vada ca ne pasa eu unu voi fi PREZENT si voi veni de fiecare data cand e nevoie chiar daca nu se va intampla nimik dar macar incercam deci concluzia e daca nu incercam nu reusim
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning