![]() |
Re: E30 - bmw - MD
Nu am pentru ce sa ma supar,oameni multi-pareri multe,multumesc mult
|
20 Attachment(s)
nu am scris mult timp dar dupa mult lucru, masina e aproape gata mai am cite ceva da facut stiu ca trebue sa o cobor mai jos dar la moment ramine asa drumurile in md nu sunt deloc bune
|
a fost ceva de munca la el.. dar arata bn.. singura chestie ce mai tre de facut... sa o lasi mai jos.. si sa ii pui alte jante.. nijte borbet A.. buzate :D
|
Re: E30 - bmw - Moldova
6 Attachment(s)
masina a primit un volan mtech,mai pun niste poze cu interiorul masinii,la moment masina este pregatita de iarna,
|
6 Attachment(s)
,vreau sa sa-i pun punte pe spate pe discuri, sau de compact de e36 dar nu cred ca gasesc la noi, sa schimb motorul pe 1.8is,alte jante brock b1
|
Re: E30 - BMW - Republica Moldova
9 Attachment(s)
Nu am scris de mult timp,am schimbat motorul de 1,8m40 pe 2.0m50,punte pe spate pe discuri de 325,vopsite jantele,instalat obc cu 13 butoane,schimbate 4 amortizatoare ta technix,faruri fara smile,acum am pus faruri french,mai am nevoe de senzor leamda sonde pe siemens,mai am de reconditinat 4 jante borbet,urmeaza jante brockb1,vreau diff blocant sper sa gasesc ca la noi in tara nu prea sunt,
|
3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=oAF_GESHTCQ un video cu masinica mea,o poza cu masina unui prieten,bmw e30 350 m70 proect de drift car
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning