![]() |
Re:
....
|
DZ1...daka tu nai vazut mashini cu 2 chipuri...se pare ka aici tu eshti cel care habar nare !
Oricum...am shi mentzionat...daka am greshit pa undeva trebuia sa ma corectezi...ka de fapt dasta a deschis omu topicu,sai dam sfate...nu sa ne bagam aja in seama ! Sal ! |
....
|
DZ1 exemlul tau nu e bun.
sa ai 2 chipur ar insemna sa ai 2 procesoare in computer....ceea ce se poate si exista sisteme dual processor cred ca ce ai vrut sa spui e ca in cazul de fata (masina) sa aiba 2 softuri diferite de engine management e ca si cum ar merge motoru cu un calculator pt benzina si unul pt motorina. |
Exista multe chipuri pe masina...chipul de la calculator, chipul de la ABS, chipul de la airbaguri, chipul de la alarma, chipul de la computerul de bord, etc etc....deci este posibil sa ai mai multe chipuri...plus 2 pungi de chio chips in spate si gata chipurile :lol: :lol: :lol: :lol:
Tico are 650kg in gol si nu prea cred ca mai exista masina de serie pe lumea asta mai usoara(vorbesc de cele mai recente)...si este destul de goala cam peste tot... :lol: |
[T3m]b3|| are intentii bune.. insa treaba cu 2 chipuri nu prea are cum sa fie dar ca sa reduci greutatea de la 800kg la 600 inseamna enorm... Nici sa ii faci aripile si usile din fibra nu cred ca ajungi la greutatea asta. dar faza e ca se poate reduce din greutatea initiala insa nu chiar atat de mult. Si asa 800kg e f putin.. nu stiu exact daca opelul manta are asa putin. dar daca ii schimba motorul se modifica si greutatea.. poate va fi mai grea sau poate mai usoara
|
Re:
...
|
Quote:
Oricum nu cred k a zis nimeni k Manta are 800 de Kg... |
Hai ca saracul om o sa puna la ascona aia scaune din carbon:)))
O sa coste un scaun cat toata masina cu mecanic cu tot..... :lol: Hai ca ma retrag ....ca mai apare careva cu titan si facem ascona de 100.000$ dar cu max. 600Kg si 300Cp......se pare ca realistii nu prea mai sunt la moda.....de cand cu TFTF.....toti copiii pun NOS pe masina si zboara cu 400Kmh... |
DZ1, am glumit, sper ca ti-ai dat seama..si eu sunt de aceeasi parere...cat despre greutate, ce sa mai inlocuiesti, scoti totul afara si lasi doar la sofer un scaunel de plastic din ala de la terase ... :lol: :lol:
|
nuuuuuu
iar te contrazic cu 2F2F. NOS se pune la portiera. oricum eu cred ca putem sa o dam pe caterinca in continuare. aripi de carbon.........auzi, vezi ca aia de la ferrari au pe masinile de F1 cutii de viteze de titan. poate te imprumuta si pe tine pana la cantar cu una daia. nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa 2 aripi si 2 capote de carbon. pe de alta parte nu cred ca ai tinut in mana vreodata o aripa de fibra de sticla sa stii cat e de gra de zici ca o arunci pe una de carbon. sugestie.....sa folosesti cauciucuri tocite. vro 5 kile in - garantat. aoleooooooo era sa uit. sa dai jos stergatoarele de parbriz |
Re:
Quote:
Eu as zice Bogdan sa nu mai puna nici un scaun si atunci este si mai usoara......hai ca cine citeste din afara zice ca suntem nebuni :lol: :lol: |
ce? titan? a zis cineva ceva de titan? ziceti repede ca e la o statie de mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Pai ori facem tuning, ori ce mama dreaqu... :lol: Oricum, cred ca ma bag la cura de slabire, ca sa mai scada greutatea masinii per total... :lol:
|
buahaha! Ce amuzant!
O datzi in alte alea bai bietzilor!! Omu' a intrat sa vada parerile altora despre planul lui, nu sa va vad pe voi cum fcetzi caterinca pe subiectul asta! Apropo... eu ii ziceam lui MMihai k se poate usura o masina de la 800 de kile la 600, nu ma referam sa-si puna el aripi de carbon pe manta!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning