![]() |
Re: E30 - [BUFU]
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
Sa ai parte de el si fara incidente.La exterior arata frumos tare.Asteptam sa vedem urcat motorul pe el si pe urma sa-l vedem la treaba.Numa bene!:-)
|
forumos ursu sa-l stapanesti sanatos bafta la el ce planuri ai pt el?numai bine:-P
|
felicitari pt urs. am si eu o intrebare, merge 2.5 24v pe cutia de 2.5 12v?
|
Gata 12v-le Bufule?:)
Asa repede s-a dus?:( Multa bafta si succes cu 24vT! :D |
Quote:
|
nu te supara, sau sa o iei in nume de rau, dar l-a cum ai dat cercurile cu ea , in halul ala, era imposibil sa nu crape motorul... :( pacat de el, dar tot rau spre bn , nu?
arata destul de bn masina! succes in ceea ce ti-ai propus |
Quote:
Asta era aperitivul pentru un 12v.In cazul de fata, a mancat prea mult cu pofta si i s-a aplecat, un fleac.:lol: Pentru asta sunt facute, daca il tine de bibelou in vitrina nu o sa se bucure niciodata de el, si vine si 'cutremurul' si se 'sparge' bibeloul. Si na belea, ramai cu buza umflata. |
Quote:
La el a fost o intamplare nefericita...exceptia de la regula:-) |
motorul s-a bulit?....eu din zgomote am grezut ca pe la grup ceva...:rolleyes2
dar vazusem si ceva flacari pe evacuare, dar nu m-am gandit asa departe.. asta se intampla cand te bucuri ca iei un 12v pe 200-300 E.... ( nu ma refer la strict la a lui BUFU )......daca ceri 500 pe un 2,5 12v zice lumea....lasa frate ca pe banii astia imi iau 24v....si posibil sa te bata un 12v....:shock: oricum daca a crapat motorul...vad ca are in plan un 24v T...deci un motiv in plus sa faca miscarea mai repede.... bafta cu masina... |
Ms ... baieti ... imi pare si mie rau ca sa stircat 2.5 12V dar asta e ... nu o sa mai aibe zgomotu acela de urs :twisted: .. motoru de 2.5 24V lam cumparta deja astept sa se mai incalzeasca putin ca sa ma apuc de treaba .. revin mai tarziu cu cateva poze ...
|
3 Attachment(s)
Doua poze cu pistonu si chiuloasa ...
|
asta nu a fost masina lu mojo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning