![]() |
Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
gather yo hoe's niggas for some tiuning sHOE...feel me? ;) it will be spectacuHOES
|
Suna interesant.Poate reusesc sa vin si eu pe atunci acasa.
Daca vreti sa participati cu ceva lucrari, va pot da o mina de ajutor.Am om "inside",Expo. |
poate o sa apara niste masini terminate recent pe acolo sa vedem bafta
|
1 Attachment(s)
pentru cei care doresc sa sustina evenimentul, si sa il mediatizeze alaturi de noi, am facut o semnatura simpla, draguta si la subiect. codul este trebuie "paste"-uit cum urmeaza, doar ca FARA SPATII (nu-l pot posta altfel):
|
Cred ca o sa vin si eu ... deoarece ma mut in cluj si ash vrea sa vad si eu care ii treaba pe acolo :) Dar cred ca o las in parcare ... sau la dbdrag :)
|
feel free.. :)
|
ma bucur pt organizarea unui astfel de eveniment...sa speram ca veti face treaba buna :-).bafta!
P.S scuze de offtopic dar va intreb daca r5 gtt albastru cu nr WRC de aici din cluj,e al unui membru de aici?multumesc. |
mnope, nu e
|
mersi tekno!
la tuning festival vor fi prezente si standuri ale firmelor de profil din cluj?m-ar interesa MTM...cei de la VW-Autoworld din cluj mi-au spus azi ca cei de la MTM ar avea o mica reprezentanta aici,si m-au trimis pe strada herculane pe la un bloc unde nu am gasit nimic.scuze daca sunt off-topic. |
Lista cu firmele ce vor fi prezente va fi publicata in curand...
|
ok multumesc!astept festivalul :-)
|
Ma intereseaza si pemine treaba cu Tuning Show. Poate reusesc sa termin noul Leon pana atunci. Oricum 3 masini voi avea de prezentat. Daca pot sa ajut cu ceva va rog sa ma anuntati. O sa vb cu Ovi Chinan ptr MTM, el e reprezentant pe Cluj.
|
Sunteti pe lista Horica ;) ...te caut eu personal sa iti explic ce si cum...
|
Quote:
Pina atunci va asteptam la ORADEA pe 24 septembrie cu toate trei sau si mai multe caci loc este destul pe aeroport , iar pe tine sfigmo sper sa te avem printre noi la concursul SPL caci sigur deja ai fost invitat de JOE , asa ca va asteptam nu doar la liniute ci si la tuning optic si SPL RACING . ;) |
Doamne ce bine ca va avea loc si in Cluj un Tuning Show ... sa speram ca va fi ceva tare 8) ... va RESPECT pe toti cei care sunt pasionati de masini ... Va asteptam in Cluj
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning