![]() |
Re: 2007 Audi TT S-LINE
naiba la genul asta de masina chiar nu mai ai ce sa mai spui sa speram ca va avea succes fata de celalalt model care nu prea a avut noroc la baietzi era mai mult de fete. asta are un look de stieleto :d
|
mie nu`mi place nuanta de rosu..ii prea obisnuita pt o asemenea masina..
|
Super tare, ce motor o sa aiba ??
|
Quote:
Surpriza o reprezinta un motor de 2.0 TFSI pe care incearca sa-l duca la 300 de cai, pe S3 au deja 265, deci e clar ca pot scoate 300, am auzit ceva de 2 turbine, ramane sa vedem, oricum cu putin efort poti scoate din cel de 2.0 TFSI 300 si singur asa ca nu e nevoie sa astepti pana cand apare varianta noua |
ii sta bine cu rosu:D
|
Arata bine masina mai ales in rosu.:rolleyes2
|
Audi inca surprinde placut cu design-ul .....interiorul e superb......astept si niste cifre sa vedem ce poate!
|
faina rau de tot
oare cat o costa? |
frumusel de tot, nu stiu de ce zic unii ca-i urat rosu, mie chiar imi place :Dsi are si niste peroformante foarte bune
|
Ce sa comentezi frate la o mashina k asta:-?? farurile ies in evidentza grilul tot iese in evidentza absolut orice de pe acest audi iti atrage atentzia yo daca trec cu dacia pe strada lumea observa numai k scoate fum al dreaq de negru dar daca trec cu un audi k asta cred k nu s-ar mai uita oamenii daca scoate fum sau nu :)) oricum e mai mf k dacia mea :))))))) ! A da am auzit la tv k are un eleron activat din interior se ridica cu ajutorul unor pompe hidraulice . Este adevarat ?? Me want picsss ;;)
Go!Go!Go! |
Voi chiar nu vedeti? Din lateral si mai ales din spate are formele de Porsche 996 .. doar fata o mai salveaza...e enervant de aseamanatoare cu Porsche. E ok...dar ...ceva originalitate nu ar strica. Look Again.
|
Quote:
ce mult o avansat audi in ultima vreme :D |
personal nu mia placut niciodata TT u.....si nici asta nu aduce prea multe modificari n favoarea lui.....cel putzin la exterior pt k interioru e senzatzie....asta chiar no mai pot contesta :D
|
nici mie nu-mi placea TT-ul vechi si nici dupa asta nou nu ma dadeam in vant,din fotografii...pana cand nu l-am vazut in showroomul audi din cluj...:love: :love: :love: (nu pot sa descarc poza de pe tel ca nu am bluetoothul pt usb)
|
e chiar MARFA !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning