Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E60-530d (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/230711-e60-530d.html)

55bbs 04-01-11 11:47

Re: E60-530d

astazi masina am dus-o la mhs pt un modul mpm :???::poke: imi descarca bateria asa deodata si numai aveam nici un sistem ..dacie curata:D;)) ..asta dak nu apucam sa ii opresc motoru k daca da..acolo murea..sincer preaa multa electronica:D... dak tot am dus o acolo am un prieten si mi a promis k dak poate imi pune softu de 231cp:D... acum astpt sa ma sune sa o iau...
pt cei carcotasi...da puteam sa pun si eu modulul k pana la urma e o cutiutza...dar exista sansa sa nu comunice bine cu masina...

DEVIL's Style 05-01-11 00:32

Quote:

Originally Posted by 55bbs (Post 3952402)
astazi masina am dus-o la mhs pt un modul mpm :???::poke: imi descarca bateria asa deodata si numai aveam nici un sistem ..dacie curata:D;)) ..asta dak nu apucam sa ii opresc motoru k daca da..acolo murea..sincer preaa multa electronica:D... dak tot am dus o acolo am un prieten si mi a promis k dak poate imi pune softu de 231cp:D... acum astpt sa ma sune sa o iau...
pt cei carcotasi...da puteam sa pun si eu modulul k pana la urma e o cutiutza...dar exista sansa sa nu comunice bine cu masina...

Orice inlocuiesti la un e60 , trebuie programat cu testerul apoi , ca sa il poata citi corect , stiu asta pentru ca si eu posed un 530d e60 si am intampinat destule dificultati la acest capitol ! cat despre soft , daca o resoftezi , iti recomand ceva facut de hamann/superchips sau stiu ca in bucuresti sunt 2 3 persoane care pot resofta cu cap un bmw [ unul din ei e wpp ] ! daca iti place sa alergi masina iti recomand sa verifici furtunele de pe langa motor [ sa nu ai surprize mai tarziu ] Mult succes in continuare cu masinuta si km multi fara incidente !

Marian_nebunu 05-01-11 08:30

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3954810)
Orice inlocuiesti la un e60 , trebuie programat cu testerul apoi , ca sa il poata citi corect , stiu asta pentru ca si eu posed un 530d e60 si am intampinat destule dificultati la acest capitol ! cat despre soft , daca o resoftezi , iti recomand ceva facut de hamann/superchips sau stiu ca in bucuresti sunt 2 3 persoane care pot resofta cu cap un bmw [ unul din ei e wpp ] ! daca iti place sa alergi masina iti recomand sa verifici furtunele de pe langa motor [ sa nu ai surprize mai tarziu ] Mult succes in continuare cu masinuta si km multi fara incidente !

asculta de nebunu asta ca e tatic la asa ceva :D:D:D:D

nu glumesc ;)

55bbs 05-01-11 17:07

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3955039)
asculta de nebunu asta ca e tatic la asa ceva :D:D:D:D

nu glumesc ;)

deci sunt demoralizat total...softu nu l am mai pus dupa ce mi au dat o veste "super"...furtunele sunt ok mc de sfat..
azi dim primesc telefon de la mhs: buna dimineata bla bla bla..am o veste buna si una proasta... ii zic aia buna ...v-am facut bricheta nu aveati siguranta pusa(yupii de acuma imi incarc si eu telefonu), si cea proasta... trb schimbat teromstatu si alternatoru ...zic bn termostatul il am ( noroc cu prieten care mi-l facuse cadou cand mi am luat masina:D parca presimtea el ceva) ... si am intrebat cat e alternatoru : 3000 d lei :blink::inyourfac:chainsaw::mad::nosebleed:zombie: ... asa k am inchis telefonu am fost sa iau masina de acolo:D ...astpt sa vina un prieten sa imi dea alternatoru jos si ma duc sa vad ce pot sa fac cu el..am auzit k sunt niste baieti buni prin baicului...sunt un pic suparat dar neh..asta e e60 ...prost eu k nu mi am luat 545i e39....:punch:
dimineata plec la bulgari cu niste prieteni sa inmatriculam vr6 turbo:D apoi sa vad ce pot face cu alternatoru...
acum ce sa fac ..sa fiu fericit ca masina nu are si alte probleme sau sa injur un alternator?:D

DEVIL's Style 05-01-11 17:28

Quote:

Originally Posted by 55bbs (Post 3956407)
deci sunt demoralizat total...softu nu l am mai pus dupa ce mi au dat o veste "super"...furtunele sunt ok mc de sfat..
azi dim primesc telefon de la mhs: buna dimineata bla bla bla..am o veste buna si una proasta... ii zic aia buna ...v-am facut bricheta nu aveati siguranta pusa(yupii de acuma imi incarc si eu telefonu), si cea proasta... trb schimbat teromstatu si alternatoru ...zic bn termostatul il am ( noroc cu prieten care mi-l facuse cadou cand mi am luat masina:D parca presimtea el ceva) ... si am intrebat cat e alternatoru : 3000 d lei :blink::inyourfac:chainsaw::mad::nosebleed:zombie: ... asa k am inchis telefonu am fost sa iau masina de acolo:D ...astpt sa vina un prieten sa imi dea alternatoru jos si ma duc sa vad ce pot sa fac cu el..am auzit k sunt niste baieti buni prin baicului...sunt un pic suparat dar neh..asta e e60 ...prost eu k nu mi am luat 545i e39....:punch:
dimineata plec la bulgari cu niste prieteni sa inmatriculam vr6 turbo:D apoi sa vad ce pot face cu alternatoru...
acum ce sa fac ..sa fiu fericit ca masina nu are si alte probleme sau sa injur un alternator?:D

Tu la ce preturi te asteptai din partea reprezentantei? inainte de a declara alternatorul "mort" cauta un electronist maniac si punel sa il verifice de la a la z [ are un fel de punte de diode si ala ] , iar daca reuseste sa o faca , ai scapat ieftin ! Iti spun ceva si sper sa nu te superi , dar in reprezentantele bmw din bucuresti , majoritatea celor de acolo sunt doar niste INCOMPETENTI !

Rebel_Boy 05-01-11 17:31

ai uitat numarul meu? .. iti dau alternator la jumate de pret de cat ti-au zis aia ;) .. vezi daca rezolvi ceva cu reparatul daca nu call me :wave:

Rebel_Boy 05-01-11 17:35

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3956479)
Iti spun ceva si sper sa nu te superi , dar in reprezentantele bmw din bucuresti , majoritatea celor de acolo sunt doar niste INCOMPETENTI !

Nu e neaparat adevarata chestia cu mecanicii (electricienii) .. in reprezentantele mari asta e regula batuta in cuie, ce e stricat se schimba nu se repara.. de ce sa-ti ia 100 ron pe un releu + 100 ron pe manopera cand poate sa-ti ia 3000 ron fara sa-si bata capul (burta la bulibasii reprezentantei nu tre` sa mananca si ea!? ) ;)

DEVIL's Style 05-01-11 17:36

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 3956490)
ai uitat numarul meu? .. iti dau alternator la jumate de pret de cat ti-au zis aia ;) .. vezi daca rezolvi ceva cu reparatul daca nu call me :wave:

e sh alternatorul sau nou nout?

Rebel_Boy 05-01-11 17:40

nou nout ..

55bbs 05-01-11 17:40

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3956514)
e sh alternatorul sau nou nout?

da rebel n am uitat numaru tau ...cel mai mic pret l-am scos la 1700 d lei produs nou..
devil a mai fost umblat in alternator mi a spus fostul proprietar au fost diodele..acum ma astpt sa se fi dus rotoru ...voi vedea maine..inca astpt baiatu sa imi dea alternatoru jos..dak nu maine ma apuc eu d ea..k n am ce face..
va multumesc

Rebel_Boy 05-01-11 17:44

gasim si mai jos .. 1500 - 1550 depinde .. sau vezi ce piesa din el iti trebuie si o cautam si paia ;) .. ce nu fac io pentru tine :lol:

DEVIL's Style 05-01-11 17:50

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 3956530)
nou nout ..

OK , atunci daca poti aduce piese noi noute de bmw e60 la preturi decente te rog sa mi lasi pe pm un id de mess sau nr de contact , cine stie poate o sa am si eu nevoie vreodata ! e un pret corect la ce oferi pe alternator pentru ca el normal sh nu se da cu mai mult de 200 de euro ! Faza cu incompetentii nu tine doar de cazul lui bbs , am relatari foarte elocvente care ma determinat sa trag concluzia asta , oricum asta se rezolva printr o mica reclamatie directa la headquarterul din germania [ se stie foarte clar ca le stie de frica cei de aici din romania]

Revenind la jante , bbs eu iti recomand doar 2 modele de jante pentru seria 5 [ cele din seria OEM ] si anume astea doua :

http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...a-9630830.html sau cele de m5 OEM

55bbs 05-01-11 17:55

o sa mai aman jantele pana in februarie martie cred ...pana acum a papat masina vreo 700-800 d euro din banii de jante :( ..multumesc lui Dumnezeu ca a mai mers treaba si am mai facut bani ...acum sa vad cat mai ma costa sa fac alternatoru sa pun termostatu....si suspensia trb sa o cumpar k asta are 215 mii d km si se simte pe autostrada la viteze mari cam balanseaza... as vrea o susp m pack sau ceva reglabil:D ...

55bbs 05-01-11 17:58

apropo rebel :D poate gasim si o suspensie:D pret/calitate acceptabil:D

Rebel_Boy 05-01-11 17:59

avem si reglabile :peace:

All times are GMT +2. The time now is 21:07.

- Copyright 2026 4Tuning