![]() |
Re: Irmscher Opel Corsa
Cred ca o sa mai adauge un 1.6 ceva .... nimik mai mult parerea mea :)
|
e destul de frumos kitu....dar masina asta nu prea da bine la public....cam uratatzica....oricum....vorba romanului "decat dacie" :))
|
Quote:
|
in fine am vazut prezentarea la pro motor sau ceva de genu cu masina asta , si e chiar frumusica , sigur un 1.6 16v ar fi ideal 100 si ceva de cai la greutatea ei si dimensiunile ei ar fi o masina ideala de oras
|
Quote:
|
Quote:
|
sa imi zica si mie cineva daca stie care e turatia optima la o corsa 1,3 cdti de 70 cp ptr o plecare super buna de la start .
|
@GABBY_ sa fie undeva in zona in care intra turbo.....si sa nu fie nici foarte turata ca sa nu pierzi aderentza.....un 1700-1800 de ture parerea mea
|
opc arunca un 1.6 turbo de 190 cai pe micuta cu 2 usi ;) o sa fie cam nebunie :)))
|
nice pt nevasta :D
|
Tot a mea este mai tare !!! Nu ? de ce sa oftam la poze? sa ne multumim cu ce avem !
|
Inafara de toba care este super, ia sta bine si la a mea, este naspa rau de tot mai bine pe jos decat asa....Ce au patit aia cred ca in ziua in care au proiectato nu dormisera bine cu o seara inainte!!!!
|
2 Attachment(s)
Attachment 938646
Attachment 938647 Imi cer scuze. Poate nu e locul mau pe aici dar nu mai stiu de sa fac. de 3 luni caut eleronul asta si nu dau de el. Stie cineva pe unde il pot gasi? Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning