Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   vand volan ///M E36 (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/230408-vand-volan-e36.html)

tony_montana 20-01-11 10:40

Re: ***vand volan ///M E36***

valabil...

tony_montana 22-01-11 15:25

valabil...

tony_montana 27-01-11 07:47

valabil...

mar33 27-01-11 14:11

Valabil valabil, dar tre sa mai umbli la pret ....

tony_montana 27-01-11 17:27

lasa prostiile si hai cu stopurile alea:D...schimb pe schimb...sau fie ca tine, 210 EUR ultimu' pret...adica 900 RON...nu discut nimic sub pretu' asta...volanu' e ca nou.

mar33 27-01-11 18:10

M-am uitat pe ebay , am zis ca fac un business, dar sunt scumpe rau. Iti dau 6 mil la orice ora pe el.Mai mult nu dau chiar daca am, caci nu face mai mult.

tony_montana 27-01-11 19:25

nu dai, nu ai:lol:...oricum nu tu spui cat face sau cat nu face, ca nu esti bursa de marfuri:shock:...iar daca nu dai, nici eu nu vreau banii tai:-)..."am bani de ma enerveaza":-P...cat despre stopuri, ce credeai ca-s neinformat si nu stiu valoarea lor?!...nu prietene, "porumbeii" sunt prin alta parte;)...aici discuti cu TonyM:-)8)...sus cu volanu' tziplet:!:

ultimu' pret 900 RON:idea:

mar33 27-01-11 19:28

Nu fac eu pretul, ci piata. Nu vei lua in veci 250 de euro, tocmai am vandut unul cu 5 mil, perfecta stare si comenzi de M5, iar piata inca este in scadere, asa ..mai bine il pui in vitrina, ca banii astia nu ti-i da nimeni. NEVER !!!:shock:

tony_montana 27-01-11 20:43

vezi tu mar33, eu pot sa privesc altfel...te-ai pacalit cand ai vandut acel volan de ///M 5 cu comenzi la banii aia...dar multumesc pentru oferta, insa tu nu reprezinti decat "un fir de praf din piata"...cu cat vor gandi mai multi ca tine, ca piata e in scadere, cu atat ea va scade mai mult...tocmai pentru a trage pretul in jos...e psihologica treaba...insa eu aleg sa ma gandesc invers...din ce in ce mai multa lume are E36 si isi va dori un volan ///M impecabil in 3 spite...cand il voi intalni pe doritor, il voi vinde...pana atunci insa...pe 5-6 milioane cum spui tu, nu!...spor la vanzare tie, la pretul asta.

...pe de alta parte, "in veci" e un termen relativ deoarece cererea cu oferta se vor intalni la un moment dat, daca oferta e de calitate iar cererea e hotarata pe calitate...cine nu cumpara nici la 210 EUR, inseamna ca nu-si doreste indeajuns de mult...si se reorienteaza...da 150 EUR, pune de ///M in 4 spite si volaneste asa.

...oricum, un schimb cu stopuri fumurii de E30 e binevenit oricand, asadar nu bani vreau neaparat.

SUS...900 RON sau STOPURI FUMURII MHW pentru E30(vezi poza)...

C A L I T A T E:!::idea::arrow:

mar33 27-01-11 23:27

Re: vand volan ///M E36

1 Attachment(s)
Nu m-am pacalit frate, ca nu vand piese de azi de ieri, am cerut pretul la care se vand, nu sa stau cu ele.

Daca tu ceri 9 mil, eu cat sa cer pe al meu, 10?

SAX1987 27-01-11 23:45

Terminati mai cu visele !!

Maxim 150 euro e un volan ca asta . Urmaresc de mult piata si stiu exact , e cam ultima "piesa" care imi lipseste mie :D

tony_montana 28-01-11 10:21

Quote:

Originally Posted by mar33 (Post 4027918)
Nu m-am pacalit frate, ca nu vand piese de azi de ieri, am cerut pretul la care se vand, nu sa stau cu ele.

Daca tu ceri 9 mil, eu cat sa cer pe al meu, 10?

Esti indreptatit sa ceri cat vrei, dar pare ca pielea pe el nu e cea originala...si cusaturile la fel...e reconditionat cumva?...poate gresesc/te rog sa ma contrazici...iar tu poate te ocupi cu vanzari de piese, la mine e ocazionala treaba.

Iar SAX1987 pana gaseste la 150EUR "ultima piesa" care-i lipseste, pentru ca piesa este oarecum de nisa si se pare ca nu-i pe toate drumurile, volaneste in 4 spite:D
...adica asa cum spuneam, nu-si doreste destul de mult aceasta "ultima piesa" la momentul asta si vrea sa mai astepte...poate inca ceva timp daca piata e in continua scadere cum zic unii ;) si peste vreo cateva luni, un an va fi doar 100 EUR...insa pana atunci nu ai piesa pe masina, asta e diferenta:!:

valabil:idea::arrow:

SAX1987 28-01-11 11:55

Tu nu intelegi ca am vazut destule anunturi cu 150 e ?? Nu unul, majoritatea se invart la banii astia .

Cum ti-am zis , trezeste-te ca inca dormi :D

franko2490 28-01-11 12:31

Am eu stopuri late MHW ca noi ... dar sunt 500 de euro :)

tony_montana 28-01-11 12:57

Tu ai ales sa dai 500EUR pe ele pentru ca probabil sunt tzipla, impecabile si de o calitate neindoielnica, chiar daca ele second hand se invart undeva intre 250-300 EUR pe ebay(depinde de starea lor)...insa ti le-ai dorit probabil foarte tare pe alea si le-ai luat...exact ce spuneam mai sus...vrei o piesa de calitate, ca noua...platesti pretul...nu vrei sa platesti...nu ai...si atunci "te carpesti"...iei mai ieftin, dar jupuit, neoriginal(reconditionat) sau crapat etc...asa ca nu pot sa spun ca ai facut o afacere, dar probabil ai niste stopuri si o masina impecabila pe care sigur o tii in garaj:idea:;)...bravo tie...si eu as fi facut ca tine8)

la randul meu si eu sunt de acord sa schimb volanul meu cu stopurile cuiva si chiar sa platesc o diferenta, daca si stopurile sunt aceeasi calitate pe care o ofer la volan.

next!:D

http://cgi.ebay.de/BMW-E30-NFL-RUCKL...17702583359093

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning