![]() |
Re: Dacia 2000... stie cineva ceva de ea?!
si nu ne dai si noua linkul ?!
|
interesanta masina .. ceva date despre ea daca gasesti
|
|
Au fost niste dacii intr-adevar prin anii 80 de 200 cmc si in jur de 100 de cp...acum nu stiu exact daca era folosita platforma daciei noastre bine-cunoscute sau cea a reanult 20....nush ce sa zic...Oricum stiu ca a fost folosita in primul rand de securitate si avea niste dotari ceva mai bune decat masinile romanesti de rand din respectiva perioada...
|
Quote:
|
Ia uitati ce am gasit eu... http://www.**********/catalog/2352540...html#div_photo
Si din ce am mai vazut eu pe net se pare ca erau renaulturi 20 cu sigla schimbata..si cam atat:lol: Nu m-ar mira, tipic romanesc:D |
Erau renault 20 asamblate la Pitesti din colectii CKD. Erau folosite de membrii de partid cu rang suficient de inalt si de securitate.
|
Quote:
singurele Dacii mai puternice decat seria erau cele exportate pt Politia Canadiana, care aveau in jur de 85 de cp si cele pt departamentul sport (raliuri, viteza in coasta etc) ;) |
una peste alta erau facute numai si numai pt comunisti de cel mai inalt nivellllllllllll
|
eu am un verisor de are una.....misto masina e din 1980 si are servo,geamuri electrice....si chestia cea mai misto e ca seria masini e 00001:shock::D
|
pune si tu poze cu ea
|
kiar ... asteptam poze daca e asa ;)
|
cred ca masinile lui ceausescu daca nu au fost vandute se gasesc la regia protocolului de stat.poate e si una de-asta
|
6 Attachment(s)
poze dacia 2000!!!:shock:
|
semnalizarile sunt de dacia 1300 pt ca i sa spart una si nu a gasit sa o inlocuiasca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning