![]() |
Re: E30 - VL--BUG
arata mai bine cu miezul argintiu si capacul original..............
|
a fost o incercare :) oricum nu raman pe 15 pe viitor
|
salut
cred ca ar arata mai bine daca l.ai mai lasa putin:twisted: bafta cu el :boogy: |
2 Attachment(s)
:arrow::-):arrow::arrow:;) in the night
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze pentru tine
ps : sunt ultimu din ultima fotografie ;) mi-a facut placere |
felicitari radu!!! la cat mai multe participari.
|
Felicitari pentru participare ! Tot respectul !
Cand ajung acasa joi/vineri o sa postez si eu pozele cu ursachele si daca n ai nimic impotriva o sa urc si urcarea 3 ! ( cred ca doar pe aia o am ) |
ce se mai aude de ursulet?:?:
|
e cuminte hiberneaza! asteapta o suspensie reglabila si ceva haine noi la exterior
ii place la caldura! revine el pe strada |
o maisna frumoasa si intretinuta de un pasionat,si tot odata un baiat de nota 10+.....
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult in zona asta deoarece am neglijat aceasta masina avand un accident cu masina de zi cu zi si m-a tinut departe de alte investitii, am reusit sa pun scaune scoica Fk-uri de care sunt incantat ca nu ma misc in ele:P.
La motorizare am montat un filtru sport si am inlocuit injectoarele cu unele de 1.8 un lucru bun simtindu-se la acceleratie, la exterior nu am lucrat absolut deloc poate un pic la aripa dr fata am incercat sa fac o matrita cu spuma poliuretanica cu scopul de a-mi face aripi din fibra de sticla. Am echipat masina cu toyo proxes t1r 195/50 r15 si am incercat din traseul de la Craiova, Bucovat si prin surprinderea mea mi-am inbunatatit timpul de anul trecut(tot suspensia a fost cauza ca nu am schimbato) tin f mult la masina asta ,o sa va tin la curent cu modificarile in viitor |
nu te tenteaza sa ii pui un motor mai mare?
Masina arata foarte bine:shock: |
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare am achizitionat bucsi de brat fata excentrice! din ce am inteles pe net muta pivotul cu 10 mm mai in fata crescand unghiul d fuga! as dori si eu cateva pareri daca a mai montat cineva asa ceva pe masina despre comportamentul in viraje!
|
3 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe aici! Dupa un mic incident la partea fata a masini am schimbat bara fata! refacut itp-ul, achizitionat punte spate cu discuri de compact. Urmeaza montarea unui rezorvor metalic de 15l si demontarea fetelor de usi, cat si montarea suspensiei sport
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning