![]() |
Re: produse vieta ... unde si la ce pret
Quote:
poate si daca ai mari incintele ... ca daca pui bass reflex la incintele de pe acum e clar ce calumea o sa se auda :) |
Quote:
|
Quote:
sa ma dau de gol??? in ce sens???? |
in sensul ca esti paralele total cu domeniul. Dar asta e o alta discutie
|
Quote:
as putea fi paralel... nu paralele... in primul rand poate fac pe prostul pe forum dar poate habar nu ai ca am ceva studii despre circulatia aerului si alte chestii.. plus de asta proiectez incinte (pt o firma asa ca sa nu imi zici mie sa mai invat ca nu m-ar fi ales aia daca nu as fi facut treaba buna) ... de toate felurile.... bass-reflex,sealed, band-pass (ordin 4 si 6), piramidale, sferice... multe astfel de lucruri nu cred ca ati facut la varsta care o am eu acum si daca ati facut nu cred ca v-a placut cum veneau unii mai "destepti" si va dadeau peste nas.. ca frate mai ai multe de invatat.. nu va mai lasati influentati de aspect... ci de ceea ce este inauntru |
Curiozitatea ... ma omoara....
Pentru ce firma faci incinte acustice? Cum le calculezi? Ce realizari ai? Ce studii detii despre circulatia aerului? |
Quote:
|
o_kh3, invata-ne si pe noi sa dam gauri in tub sa ne auda lumea de afara :D
|
Bratilor< Asta E Dala Care Calculeaza Incinta Cu Punga De Apa>>> :)) :)) :))
|
Quote:
|
Ne-am emotionat pana la lacrimi!!! Ce studii ai de circulatia aerului? Ai absolvit o scoala de vara? Este mai nou materie speciala la liceu? Sau doar ai citit bine lectia la fizica, doar doar vei fi provocat la o discutie teoretica, sa arati tu cate mai stii!! Si unde efirma respectiva, in targ la vitan sau intr-o spalatorie cu pretentii de atelier de electronica auto sau poate in spatele blocului? Dar daca esti atat de bun, iti ofer eu un job intr-o firma! CAN YOU HANDLE IT?...
|
Quote:
|
nu,nu... e luat postu :D:D
|
catalin eu zic ca te stresezi de pomana!
cat despre ce incinte faci tu la 17 ani te rog sa ma crezi ca sunt impresionat. Singurii de pe forumul asta care ma impresioneaza sunt cei care au rezultate in competitii de profil, nu cei care vorgbesc din auzite |
cre ca l_am speriat pe pustiu>>> ce oameni rai>>>
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning