Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   produse vieta ... unde si la ce pret (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/23006-produse-vieta-pret.html)

o_kh3 07-09-06 19:06

Re: produse vieta ... unde si la ce pret

Quote:

Originally Posted by teo911 (Post 546796)
daca as pune un bas reflex probabil ca s-ar auzi si de afara...dar nu aste e ideea.

poate si daca ai mari incintele ... ca daca pui bass reflex la incintele de pe acum e clar ce calumea o sa se auda :)

WISE GUY 07-09-06 20:21

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 546797)
poate si daca ai mari incintele ... ca daca pui bass reflex la incintele de pe acum e clar ce calumea o sa se auda :)

hai ca din aproape in aproape te dai de gol! cred ca trebuie sa mai stai, sa mai citesti, sa mai asculti, sa mai intrebi si dupa sa dai tu sentinte sau mai rau sa pui etichete! ....

o_kh3 07-09-06 20:41

Quote:

Originally Posted by WISE GUY (Post 546888)
hai ca din aproape in aproape te dai de gol! cred ca trebuie sa mai stai, sa mai citesti, sa mai asculti, sa mai intrebi si dupa sa dai tu sentinte sau mai rau sa pui etichete! ....

sa ma dau de gol??? in ce sens????

pesteimputit 07-09-06 23:01

in sensul ca esti paralele total cu domeniul. Dar asta e o alta discutie

o_kh3 08-09-06 00:03

Quote:

Originally Posted by pesteimputit (Post 547048)
in sensul ca esti paralele total cu domeniul. Dar asta e o alta discutie

as putea fi paralel... nu paralele... in primul rand poate fac pe prostul pe forum dar poate habar nu ai ca am ceva studii despre circulatia aerului si alte chestii.. plus de asta proiectez incinte (pt o firma asa ca sa nu imi zici mie sa mai invat ca nu m-ar fi ales aia daca nu as fi facut treaba buna) ... de toate felurile.... bass-reflex,sealed, band-pass (ordin 4 si 6), piramidale, sferice... multe astfel de lucruri nu cred ca ati facut la varsta care o am eu acum si daca ati facut nu cred ca v-a placut cum veneau unii mai "destepti" si va dadeau peste nas.. ca frate mai ai multe de invatat..

nu va mai lasati influentati de aspect... ci de ceea ce este inauntru

Andreea_V 08-09-06 01:52

Curiozitatea ... ma omoara....
Pentru ce firma faci incinte acustice? Cum le calculezi? Ce realizari ai?
Ce studii detii despre circulatia aerului?

mer|in 08-09-06 09:22

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 547127)
as putea fi paralel... nu paralele... in primul rand poate fac pe prostul pe forum dar poate habar nu ai ca am ceva studii despre circulatia aerului si alte chestii.. plus de asta proiectez incinte (pt o firma asa ca sa nu imi zici mie sa mai invat ca nu m-ar fi ales aia daca nu as fi facut treaba buna) ... de toate felurile.... bass-reflex,sealed, band-pass (ordin 4 si 6), piramidale, sferice... multe astfel de lucruri nu cred ca ati facut la varsta care o am eu acum si daca ati facut nu cred ca v-a placut cum veneau unii mai "destepti" si va dadeau peste nas.. ca frate mai ai multe de invatat..

nu va mai lasati influentati de aspect... ci de ceea ce este inauntru

FRATE ALEA SUNT VASE COMUNICANTE SI SUNT LA FLUIDE >>> CE MAMA DB.DRAGULUI... NU AI NICI O IDEIE DESPRE CE VB ACOLO >>> DECI LASA_NE LASA_NE... CA NE PLICTISESTI <<< TE MERITA VIETA PENTRU O ASTFEL DE GANDIRE>>> PAREREA MEA!!!

GYM 08-09-06 09:22

o_kh3, invata-ne si pe noi sa dam gauri in tub sa ne auda lumea de afara :D

mer|in 08-09-06 09:23

Bratilor< Asta E Dala Care Calculeaza Incinta Cu Punga De Apa>>> :)) :)) :))

mer|in 08-09-06 09:24

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 547419)
o_kh3, invata-ne si pe noi sa dam gauri in tub sa ne auda lumea de afara :D

POT SA ANTICIPEZ EU UN RASPUNS>.. T ROG :) GAURA NU S FACE IN TUB CI IN MEMBRANA DIFUZORULUI>>> DECI HAI SA TERMINAM CU ACEST "HANCU" AL MELOMANILOR>>> :)

WISE GUY 08-09-06 09:24

Ne-am emotionat pana la lacrimi!!! Ce studii ai de circulatia aerului? Ai absolvit o scoala de vara? Este mai nou materie speciala la liceu? Sau doar ai citit bine lectia la fizica, doar doar vei fi provocat la o discutie teoretica, sa arati tu cate mai stii!! Si unde efirma respectiva, in targ la vitan sau intr-o spalatorie cu pretentii de atelier de electronica auto sau poate in spatele blocului? Dar daca esti atat de bun, iti ofer eu un job intr-o firma! CAN YOU HANDLE IT?...

mer|in 08-09-06 09:26

Quote:

Originally Posted by WISE GUY (Post 547424)
Ne-am emotionat pana la lacrimi!!! Ce studii ai de circulatia aerului? Ai absolvit o scoala de vara? Este mai nou materie speciala la liceu? Sau doar ai citit bine lectia la fizica, doar doar vei fi provocat la o discutie teoretica, sa arati tu cate mai stii!! Si unde efirma respectiva, in targ la vitan sau intr-o spalatorie cu pretentii de atelier de electronica auto sau poate in spatele blocului? Dar daca esti atat de bun, iti ofer eu un job intr-o firma! CAN YOU HANDLE IT?...

NU CRED CA AI TU BANI SA_L CUNPERI PE MESERIASH>>> DA MA ANGAJEZ IO DACA AI CEVA LIBER>>>

bad_boy2k 08-09-06 09:44

nu,nu... e luat postu :D:D

pesteimputit 08-09-06 21:54

catalin eu zic ca te stresezi de pomana!
cat despre ce incinte faci tu la 17 ani te rog sa ma crezi ca sunt impresionat. Singurii de pe forumul asta care ma impresioneaza sunt cei care au rezultate in competitii de profil, nu cei care vorgbesc din auzite

mer|in 11-09-06 11:03

cre ca l_am speriat pe pustiu>>> ce oameni rai>>>

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning