![]() |
Re: CUSTOM AREA!
6 Attachment(s)
Quote:
daca vrei unele, Eddycdk poate face la comanda...:wink: Ieri am avut marea surpriza sa dau peste un roman pe un forum de afara.Asa ca m-am decis sa ma opresc din seria asta si va voi prezenta niste modele modificate de acesta.foloseste "username-ul" Michi si pot sa zic ca m-am simtit foarte mandru cand i-am vazut lucrarile, asa ca in continuare, voi dedica acestuia cateva postari. Primul model: Pontiac GTO 1/18 Maisto, "West Coast Custom's" style... |
Michi activeaza si pe forumuri romanesti, poate il conving sa ni se alature. Are talent si machetele modificate de el sunt foarte reusite.
|
5 Attachment(s)
da! si ca sa demonstram talentul sau, voi mai adauga cateva poze cu proiecte de ale sale...
Michi's work: Corvette C1:cool: |
5 Attachment(s)
credeam ca va place Vette-ul.Mie chiar mi s-a parut interesant.Mai ales ca nu prea am mai vazut acel model de jante pe masina americana si mai ales pe o clasica, dar pot sa zic ca a iesit foarte bine!
Pentru astazi am pus mai multe poze cu machete diferite ca sa nu ma mai incurc cu ele: Opel Speedster, Mercedes S-Klasse Brabus un Chrysler Pt Cruiser si un Peugeot 205.Sper ca va plac! p.s: tot de-a lu' Michi. |
Corvette e foarte grav man..negru plus jantele alea sunt dementiale:!:
Imi place cum arata si mercul:!: |
4 Attachment(s)
Asa e mai Costi.Uite aici ceva ce sunt sigur ca o sa-ti placa.
BUG 1/18:wink: |
Asta chiar ca e reusita man, imi place ce vad la motor:!:
|
6 Attachment(s)
da, arata foarte bine.
Pentru astazi: Mustang Cobra, Bel Air, Audi TT si Porsche Cayenne 1/18 |
6 Attachment(s)
Something special:crazy:Chevy & Renault Clio RS Solido, umbau!
dupa acestea, maine vor urma cateva modele 1/24, iar cu cele din urma voi incheia seria dedicata maestrului Michi.Apoi, vom trece la restul oilor... |
Camaro este extraordinar!!!Lucrat cu muuuult bun-simt!!!Sa iasa asa ceva si din mainile mele....niciodata:D:D:D
|
7 Attachment(s)
Quote:
mie, sincer nu-mi place asa mult.un amestec de vechi si nou, imi placea mai mutl stilul traditional dar asta tine de gusturi. Pentru astazi: Machete 1/24, ultimele creatii ale lui Michi (de la mine din calculator), care nu le-am prezentat. In ordinea aparitiei: Audi A4; Audi Q7; Vw Bora variant; Golf mk4 R32; Vw Touran si Skoda Octavia. |
ce a facut la skoda inafara de jante de q7..?si...nu prea dau bine jantele de a3 pe golf 4
|
Quote:
in privinta jantelor de la r32 nu stiu ce sa zic.este o chestiune de gust. "de gustibus non disputandum":wink: |
6 Attachment(s)
o sa mai prezint si alte modele de-ale lui Michi, dar deocamdata facem o pauza si mai prezentam niste modele de la tuneri anonimi:razz:
Mercedes 190:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning