![]() |
Re: e30 - AG-69-CAZ
sa speram ca asa o sa fie .. cat despre sac fara fund stiu ... sper sa iasa ceva frumos din el:rolleyes2
|
Re: E30 - AG-69-CAZ
Sa il stapanesti sanatos fratica! Sper sa nu il mai vinzi.... Merita sa il opresti!
|
Quote:
|
Arata foarte bine , sa il stapanesti sanatos. Si eu am vrut dar ... tata a zis ca el nu are nevoie de consum dinasta :)) ... mi-a urat sa imi cumpar cand is pe bani mei :)
Ceva tehnic despre el ? ...adica motor , cai , consum aprox ( stiu ca papa ca un copilas in crestere ) . |
mersi ..
motor 2.0i 129cp consum .. :twisted: depinde cum mergi |
Asa un mers normal 50-60 in oras ia mai mult de 15 ?
|
Plange masinuta dupa niste jante cu buza... si o suspensie:). Frumos oricum bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
pasarika de masina :twisted:
BAFTA !! |
Quote:
|
si inca cum :twisted:
|
salut,bafta cu ea arata bine pt vechimea ei.
ai ales 6pistoane deci muzica pt urechile tale , si nu numai . . . . cu blocant am mers si eu iarna esti numai " de-a latu " este o experienta interesanta. |
Quote:
.. azi am avut o mare surpriza cu radiatorul,s a spart! :sad: dar nu stiu motivul ?.. sper ca maine sa elucidez problema ca era seara cand am patit minunatia :rolleyes2 |
Imi caut un radiator si nu gasesc ,imi doresc un radiator dar nu-l gasesc toate radiatorele sa apeleze la mine 8-| =))))))))))))))))))
:lol: !!! arzatear focu |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning