Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio alb perlat (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/229433-e36-cabrio-alb-perlat.html)

cypy_00 27-12-10 12:35

Re: E36 - Cabrio alb perlat

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 3929972)
da-mi si mie codul de culoare te rog

nu stiu codul de culoare! asa am cumparat'o

cypy_00 27-12-10 12:36

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 3929703)
salut . foarte frumoasa masina si imi pare rau pentru ce s-a intamplat dar ma gandeam la o solutie . vad ca masina este inscrisa pe romania , eu zic ca este posibil sa ai o solutie cauta una exact acelasi an , cabrio si poate sa fie si neinmatriculata si iti faci cerere la politie pentru recarosare dar defapt ceri sa ti se schimbe si certificatul si cartea de identitate ... acolo daca dai ceva spaga si ai o pila cat de mica care sa te ajute sa iti treaca pe certificat seria caroseriei <masinii donatoare> in locul seriei de pe masina ta . si asa dupaia pui totul de pe a ta pe caroseria cealalta . sper ca ti-am fost de folos si sa aud in curand ca ai rezolvat problema .

Eu momentan am masina inscrisa pe BG si pana in 2011 luna 10 a mai pot merge si exact acelasi lucru o sa il fac si eu . caut una cu acte pe romania , fac cerere pentru recarosarea ei dar defapt eu o sa imi trec seria masinii mele in certificatul masinii celeilalte si ute asa evit sa platesc taxa . s-auzim de bine

Pare simplu ce zici tu...acu nu stiu cat de posibil e...cu pila la politie nu ar fi o problema doar ca nu stiu daca se poate chiar asa ceva!

grigore89 27-12-10 12:41

Quote:

Originally Posted by cypy_00 (Post 3931345)
Pare simplu ce zici tu...acu nu stiu cat de posibil e...cu pila la politie nu ar fi o problema doar ca nu stiu daca se poate chiar asa ceva!

se poate chiar si azi am vorbit cu seful de la inmatriculari si am vb si cu comandantul de la rutiera . se poate dar din momentul in care am trecut-o in acte pe cealalta trebuie sa o fac bucati si + ca nu trebuie sa mai stie nimeni din acel moment nici rude , nici vecini adica toata lumea trebuie sa stie ca eu am platit taxa :lol: ca sa o inmatriculez . dar in rest nu as mai avea treaba

cypy_00 27-12-10 12:42

Quote:

Originally Posted by baubau_arad (Post 3930923)
Pacat de biata masinuta
O stiu de cand a adus-o Raul parca il cheama pe fostul proprietar ,avea multa grija de masina
Iti urez bafta la refacut
Dar totusi cum ai reusit sa zbori cu ea?

Da.Raul in chema pe fostul proprietar...intr-adevar a investit ceva in masina:bani si pasiune!

ar_66_rau 27-12-10 18:11

Quote:

Originally Posted by cypy_00 (Post 3928407)
Salutare tuturor! Va prezint si eu E36'le meu pe care l'am achizitonat vara asta si pe care am avut nenorocul de al rasturna.Acum caut o caroserie sa fac recarosare.Daca ma pute'ti ajuta intr'un fel va multumesc.Astept sfaturi,opinii,pareri!

pacat...

tony_montana 27-12-10 18:23

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 3931364)
se poate chiar si azi am vorbit cu seful de la inmatriculari si am vb si cu comandantul de la rutiera . se poate dar din momentul in care am trecut-o in acte pe cealalta trebuie sa o fac bucati si + ca nu trebuie sa mai stie nimeni din acel moment nici rude , nici vecini adica toata lumea trebuie sa stie ca eu am platit taxa :lol: ca sa o inmatriculez . dar in rest nu as mai avea treaba

pai in urma postului asta, tocmai a aflat toata lumea care e combinatia ta :D ... vezi ca mai citeste si polita forumurile...ma mir ca n-ai dat nume, da' tu fiind din Drobeta Tr. Severin, nu-i asa greu de aflat cine-s spagarii...adica seful de la inmatriculari si comandantul de la rutiera :lol::lol::lol:

altfel, pune si tu poze cu rasturnata :giggle:

dony ddc 27-12-10 20:49

Salut,frumoasa masina iar mai trebui un hardtop alb si un interior piele alba,pe urma o sa atraga priviri...;)

Maniak22 27-12-10 21:33

Oricum foarte foooarte frumoaselele scaunelele :):):)

cypy_00 27-12-10 21:33

Quote:

Originally Posted by tony_montana (Post 3932305)
pai in urma postului asta, tocmai a aflat toata lumea care e combinatia ta :D ... vezi ca mai citeste si polita forumurile...ma mir ca n-ai dat nume, da' tu fiind din Drobeta Tr. Severin, nu-i asa greu de aflat cine-s spagarii...adica seful de la inmatriculari si comandantul de la rutiera :lol::lol::lol:

O sa pun si poze cu ea rasturnata!

cypy_00 27-12-10 21:34

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3932675)
Salut,frumoasa masina iar mai trebui un hardtop alb si un interior piele alba,pe urma o sa atraga priviri...;)

Asa arata! acu e botita...a fost rasturnata

cypy_00 27-12-10 21:36

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3932804)
Oricum foarte foooarte frumoaselele scaunelele :):):)

Mda....sunt alea originale de M

grigore89 27-12-10 21:37

Quote:

Originally Posted by tony_montana (Post 3932305)

nu am treaba ca nu se stie momentul cand voi face asta 1 an o mai tin cu nr de BG si chiar dak stie toata lumea nu este asta o problema
:lol::lol::lol: si a mea nu e rasturnata , eu am nevoie de una accidentata pentru acte ca sa le pun pe a mea dupa ce imi expira asigurarea si itp la bulgari :lol:

cypy_00 27-12-10 21:38

4 Attachment(s)
Astea sunt pozele cu ea rasturnata...Cu ce a mai ramas din ea!

CaZu 27-12-10 21:39

imi pare rau sa vad asa ceva
:(( chiar trist .. o masina chiar frumoasa si speciala .. paca mare pacat :( :rolleyes2

STIMA

cypy_00 27-12-10 21:41

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3932831)
imi pare rau sa vad asa ceva
:(( chiar trist .. o masina chiar frumoasa si speciala .. paca mare pacat :( :rolleyes2

STIMA

Crede'ma ca nici mie nu'mi pare bine...numai eu stiu cum mi'am revenit pt ca mi'am dorit foarte mult masina asta si doar dupa cateva minute sa o fac praf! :(

All times are GMT +2. The time now is 11:27.

- Copyright 2026 4Tuning