![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Am facut la noi la "sat" chestia asta ,poate incercati si voi la oras. Click ! |
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
Participati la eveniment si pe Facebook.
Nu cumparati in Februarie de la Petrom/OMV |
Quote:
|
Stie cineva cand e urmatorul protest in Timisoara, as vrea sa particip si eu.
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
Haha prea tare poza :)))))
Aropo proteste si chesti AZI se tine un protest la stadionu dan Paltinisanu: ATENTIE ATENTIE AZI 15.01.2011 la ora 12:30 LA STADIONU DAN PALTINISANU SE VOR TINE PROTESTELE INPOTRIVA MAJORARII PRETURILOR LA COMBUSTIBILI INCEPUTUL A FOST MARTI SEARA IN CARE A FOST BLOCATA O BENZINARIE IN TM COME AND JOIN US FORRR THE CAUSE!!!!!!!!!!!!!!! NU FITI FRAIERI CARE SUPORTA BATJOCURA STATULUI SI A MONOPOLUL PETROM-OMV SI NU DESCHID GURA !!!!!! ACUMA ESTE MOMENTUL DACA VREI SA SE SCHIMBE CEVA JOIN US!!!! Group yahoo http://groups.yahoo.com/group/protestcarburant/ Aparut si la stire oficeal protestu in TION http://www.tion.ro/timisorenii-prega...10114-10264533 |
In data de 14.01.2011 au fost prezente la boicotare urmatoarele orase :
1 Ploiesti 2 Constanta 3 Valcea 4 Galat 5 Deva 6 Sibiu 7 Iasi 8 Baia Mare 9 Tg Mures 10 Tg jiu 11 Brasov 12 Buzau 13 Tulcea 14 Cluj 15 Focsani Speram ca la urmatoarea boicotare sa fie mai multe orase si mult mai multi soferi pentru a vedea si ei ca ne pasa. |
Quote:
|
Din cate am vazut mai inainte la tv , timisoara a facut astazi iesirea .. :)
Daca ma insel imi cer scuze de greseala |
Quote:
|
nici o problema , data viitoare incercati sa fiti pe aceeasi unda cu restul oraselor ... paguba va fi semnificativa
Una e sa blocam 20 de benzinarii intr`o zi si alta e sa blocam 40 daca se va face simultan. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning