![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Sa ne adunam macar 20 de masini si sa stabilim o data. Locatie sa fie stabilita pe loc ca sa nu avem surprize ca ne asteapta deja cineva...
|
Da, e bine si asa. Oricum si daca vine politia, spp, bgs sau mai stiu eu ce, nu au ce sa ne faca, deoarece totul e legal.
Ar fi bine daca am vorbi si cu cineva de la televiziunea locala. |
Stiu eu pe cineva de la Nova TV. Sa vorbesc sa vad daca ne poate ajuta.
|
Perfect Robert. :)
Uite ce s-a intamplat si astazi in Bucuresti. User-ul EvLSant0S a vorbit cu cineva de la Realitatea... https://www.youtube.com/watch?v=ixZhzZIPutg |
Santos lucreaza la Realitatea din cate tin minte. Trebuie sa incepem si noi protestele.
|
Da, asa e.
Cat mai repede cu atat mai bine. |
Propun sa participam la un protest sincronizat odata cu alte orase din tara! Asa ne vor simti prezenta la Maxim:D Uite asa deja suntem 10pers!! Up Up UP
|
joi tre sa fac plinul.
are careva sa-mi schimbe vreo 160 lei in fise de 10 bani? :D |
Hai ca gasim noi vreo solutie :D
|
No Speed Limit , CRT , Accelerate nu se alatura protestului?daca ne strangem destui ma bag si eu (singura conditie ar fii sa fiu disponibil la data respectiva).o sa postez linku si la BMW club brasov poate se aduna ceva useri si de acolo.
|
Daca s-ar alatura si cluburile auto ne-am strange sigur minim 40. :)
|
Quote:
|
Quote:
ca vin si eu ce mama dracu trebuia sa ma pui de la inceput |
1. eu
2. B 83 RMJ 3. Cipri10 (+ inca 3 prieteni?) 4. Robert Coca 5. Fi@tz3l 6. bogdan1991s 7. eddy 8. octavian 9. marius 10. seby 11.costin 12. nini hai ca ne strangem;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning