![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
inseamna ca nu vom face nimic atunci si asta e
|
Atunci nu facem ....Jos Palaria Kedy si celor ce aveau de gand ..restu ..las' ca i bine sa va adunati la spart seminte si la chestii importante nu ;poate pe viitor veniti pe jos la intalniri caci e prea scumpa benzina .... va salut oameni care nu va meritati stikerul pe masina . :peace:
|
deci care vrea am stabilit 07.01.2011 ora 16 in toate orasele sa facem protestul...sa speram ca va alaturati...daca nu asta e stati si indurati tot ce ne baga pe gat
|
Nu ajung 2-3 masini, ar trebui sa fie 200-300 pentru fiecare peco si atunci se va vedea ca nu mai are nimeni rabdare cu hotii astia.
|
Quote:
|
ramane pe vineri deci?
|
trebuie sa va mobilizati!
multa lume prefera sa stea acasa sau sa faca alte treburi, pacat... cresterea pretului chiar nu va intereseaza? noi in ploiesti am facut si azi boicot si probabil pe 7 vom iesi iar :evil: |
vineri, ora 16. haideti baieti.cat mai multi!
|
Quote:
Ce fain e acuma cand alimentezi cu 5.09 sau cat mai e acuma benzina.... :x cifrele la "Lei" alearga de 5x mai tare ca alea la "Litri" :))) E vai de curu nostru in tara asta cu taxe de UE si salarii de M.ue :x Degeaba protestam noi la pompe...trebuie inca o revolutie plecata de la Timisoara. |
ramane pestis petrom ???
|
vineri 7 ianuarie ora 16:00 la omv in deva ramane? apropo, parca cantitatea minima de alimentare e 2 litri din cate stiu eu, am citit undeva la pompa de la petron, la omv nu stiu cat e.
|
Quote:
|
Am 3-4 masini ..chestia e ca nu le pot trambali pana la OMV Deva , acum depinde unde se hotaraste exact locatia
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning