![]() |
Re: Cea mai frumoasa masina a momentului.
Cel mai frumos coupe este C 63 AMG care este un sedan in toata firea cu 4 usi. Tare...la fel de tare cum un Seria 5 intra la cea mai frumoasa masina a momentului :lol::lol::lol:.
|
Ce cauta Rolls Phantom la cea mai frumoasa masina ?
Poate ai vrut sa fie topicul cu oratanii. |
Quote:
1000 de masini frumoase dar topicul e cea mai frumoasa puteam sa zic de Quote:
nu poti sa te caci in gustul omului, asa cum si cineva a pus bmw-ul la cea mai urata masina |
2 Attachment(s)
Lamborghini LP-640 si Ferrari F430 :D
|
2 Attachment(s)
In afara de marcile exclusiviste (Lambo, Ferrari, Maserati, etc..) personal imi plac extrem de mult designul stil jet-fighter al modelelor Mitsubishi, precum si cel al noilor modele Saab (9-3).
|
Ma gandeam ca, fiind vorba de "Cea mai frumoasa masina a momentului", aducem in discutie doar modelele lansate anul acesta sau, ma rog, in ultimii doi-trei ani. Este putin deplasat sa numesti, de exemplu, Peugeot 907 cea mai frumoasa masina a momentului, tinand cont ca aceasta a fost lansata acum mai bine de cinci ani.
Apoi, tot opinie personala si asta, consider ca o clasificare pe categorii nu isi are rostul. O masina ori este frumoasa si atrage priviri indiferent de locatie/parcare/masinile din jur, ori este banala si nu iese decat foarte putin in evidenta pusa langa modelele cu adevarat sterse, fara pic de personalitate. |
Quote:
|
Quote:
Clasa Mica : Alfa Romeo MiTo.. Clasa Medie : Mazda 6 Clasa De lux : ...(nu le am cu balenele ce au garsoniera inloc de interior). ...restu nu le comentez ca sunt urate si alea..Superlux - e urat Rolls Royce'ul.. |
Quote:
asa pot spune si eu ca mazda 6 e cam de femei |
Ssangyong Actyon :D are un design rupt din filmele horror :))...ma rog eu zic ca cea mai frumoasa masina ar fi asta:
Rita Hayworth Cadillac iar una mai contemporana ar fi Aston Martin One 77 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hopa.
|
1 Attachment(s)
Aston Martin One 77
|
Aston Martin e criminal....ce design!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning