![]() |
Re: Stormy Design
ms k mai lamurit ad1... tu ai mai bine format okiul ;)
|
[I]Quote:
Originally Posted by DJ Stormy Unghiul fatZa e correct 100%. . . Dar Cu Pick'up'ul totul e in ordine. . in'afara de priza de aer care sta linga farul vizibil - cred ka e'in plus akolo. . . |
Quote:
am may umblat si la pictura ceva timp - dar asta e in alta directZye. . . |
Quote:
si asha m'am invatzat sa scryu. . .cu "Z" si "y" si "tZ" s.a. . . vreau sa ma deZvatZ si nu pot :D Cred'ka trebuye sa'mi skimb klaviatura :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
de exemplu...sa zicem marginea parbrizului si marginea botului si/sau axele centrale are rotilor ,etc...in mod logic sunt paralele,acestea odata puse in perspectiva,ele la un moment dat se vor intalni in acel punct de fuga,care ti'l fixezi unde vrei pe linia orizontului. daca nu construiesti e f usor sa gresesti pespectiva. bafta! |
ia zi ad1 tu faci constructia !? k mie mi-e o lene sa o fac de ....
|
asta se face la inceput..pana intelegi cum functioneaza criteriu.dupa un anumit timp nu mai e nevoie sa construiesti perspectiva...incepi sa realizezi greselile si fara constructie,pt ca ar lua prea mult,insa pt cladiri si restul lucrurilor este esentiala folosirea punctelor de fuga.
|
Eu nu prea cred ka in criteriul asta. . .
adka ceva correct este. . .dar nuy asha kum ar trebuy sa fye. . .daka ai vrut sa'mi aratZi ka un exemplu - e bine. . . dar daka vreay sa fak unghiurile astea asha kum sunt in constructZye - sa shtii ca nu e bine. . . Yata m'am uitat atent - si daka ma yau dupa unghiurile acelya - o dau in bara cumplit. . . Cred'ka trebuye de fakut nishte modifikatZii. . sau o alta formula. . . Dar ideea am intelesso. . .ThanX ;) |
frate nam vz un scris mai stalcit k al tau... e asa greu sa scrii normal sa putem intelege c vrei sa zici!? sper sa nu t superi p mine... dar dabia se intelege ce vrei sa zici
|
Traducere:
Eu nu prea cred in criteriul ăsta. . . adică ceva corect este. . .dar nu e aşa cum ar trebui să fie. . .daca ai avut intenţia sa-mi araţi ca un exemplu - e bine. . . dar daca doreşti să fac unghiurile astea aşa cum sunt reprezentate in construcţie - sa ştii ca nu e bine. . . Iată m-am uitat mai atent - şi daca mă iau dupa unghiurile acelea - o dau în bară cumplit. . . Cred că trebuie de facut nişte modificaţii. . sau o altă formula. . . Dar ideea am inţeless-o. . .ThanX :wink: |
Eu nu am multe lucrari scanate in comupter - asa ca am sa pun cite 2 lucrari intro oarecare limita de timp. . .
2 Honda. . .Accord & Civic Typer-R https://img87.imageshack.us/img87/132...aaccorduj8.jpg https://img87.imageshack.us/img87/831...ictypergl8.jpg Speak. . . |
Bumperul fatZa al Accord'ului e cam neglijent fakut. . plus ceva nereal este. . .
Dar acestea sunt lucrari facute cu 2 ani in urma. . .Vad foarte multe greseli si neregularitati. . . Dar nu vreau sa ma bag sa le perfectionez. . le las asa cum sunt. . . De'acuma lucrarile noy vor arata altfel. . . Si oricum astept aprecierile voastre - poate gasiti vreo greseala nedescoperita ;) |
arata bine... dak stai la maruntit gasesti greseli ... dar c rost are... asteptam lucrari noi ;)
|
is bestiale ultemele 2
|
Frumos bravo ...acuma incearca sa le faci umbre finisaje etc etc ..oricum ai inceput bn mai asteptam lucrari .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning