![]() |
Re: Mazda Mx-3 Interior tuned
Quote:
|
Quote:
|
nu coae am numere rosii pe viata la masina
si nu se oftica ma nimeni, nu am bmw de curse nici motor de vreo forta impresionanta nici nu sufar de chestii d-astea dar cand va vad cu fentosane si ca figurati pe forumuri cu motoarele voastre de 100 de cai si mai o arzi si cu nesimtiri gen "da-mi 3 d-alea pe mazda" normal frate ca mi se pare deplasat... |
Quote:
|
frate ,, ma abtin .. am condus [x] masini , facut tot cam asa , avut tot asa , de la mert S500, la 318.325,525 etc.. sincer .. eram fan mercedes , sau bmw , benzinar ,, nu ... , mi-a pus capac un junghi , care la-m luat ca nu aveam cu ce sa ma misc in acea perioada [acum vre-o 5-6 ani] o mazda 323 bg motor 1,8 din 91 , ce mai ... iam dat de ..... nu faceam cu pisicuta 1,8 turbo benzina , ce faceam cu mazda , sincer ... am devenit fan mazda , dar .. incercati care aveti posibilitatea ,okazia ,sa conduce-ti o mazda .. orice model , fabricat 88-98 , 1,3-1,5 , [ce sa mai zic de 2,0 turbo benzina , sau 2,5 /v6/24valve ,cutie manuala :lol: ] . sincer ... va convinge-ti singuri , si ... apoi .. daca sunte-ti baieti postati .
|
asa zic si eu
doar ca multi care siau luat un bmw si au vazut ca face un pic de galagie gata Numai aia e masina in rest toate is kaka-maka incercatii fratilor,incercatii sa nu muriti degeaba:twisted: |
ma fratele meu am fost la rar de miam schimbat cartea si ala de acolo mia zis cai b6 de 1,6 da nu a stiut sa zica de care,atat mia spus ca injectia mi de mx5
|
Quote:
|
ai dat masina?????/e inmatriculta???? am unu 1.8 V6 24 de valve :D
|
Quote:
|
UNA NEAGRA :d DA ,DIN DEJ