![]() |
Re: Poker
sorry dar nu pot sa spun cine este.Era ideea ca exista si pe forumul asta persoane care traiesc din poker iar in tara sunt cateva persoane care fac niste sume frumoase de tot.
|
Să fie sănătoşi :lol: Eu recent pe lāngă poker m-am re-apucat de ruletă ...īn ultimile zile am trecut cam des :lol:
|
@andy_wpo ..sunt multe persoane care traiesc din poker:) ..nu doar cateva:p ionel anton care a luat $1,3 mil la PCA carribean ,Toni Judet,katamax etc..pacat ca nu poti sa ne spui cine e,chiar eram curios:d
@milliondollarbaby: daca joci online mai bine dai x :d nu ai sa castigi niciodata pe termen lung:D Eu ma joc pe fulltilt,daca mai joaca cineva poate facem un heads up micut:D |
Quote:
|
Quote:
Acuma ramane de vazut cat mai tine cu poker-ul in Romania poate interzic astia jocurile de noroc si atunci ne putem lua gandul si de la asta :sad: |
Mda..daca se aplica legea aia,fiecare site e obligat sa cumpere licenta pt ro..cum e pokerstars.fr ,asa e o sa fie si la noi:) o sa plateasca licentele fulltilt/pokerstars si poate vreo inca 2 3 camere..in + deja unele site'uri nu accepta romanii din cauza asta:) adica asa stiu eu.oricum ,ce sa'i faci,o sa impoziteze astia pana la urma si retragerile pe care o sa le facem..
|
Ar fi destul de interesant sa se faca intr-o zi anume dintr-o saptamana,o camera unde sa ne putem gherli jetoanele:lol:
|
Quote:
|
daca vrea cineva sa joace poker pe bani reali sa ma contacteze pe beatboxp .
il ajut si in 2 zile are 50$ cu care sa joace si plus 100 care trebuie sai elibereze jucand la mese cash si adunand puncte. bafta si castiguri mari :D |
Quote:
|
Quote:
|
Pe partypoker se joaca cineva?..eu am inceput de ieri sa joc aici..
|
ce joci? cash Mtt? limite Br :D
|
Daca vorbeai cu mine .. joc cash la 0,10/0,25.. nu joc in br:???:
|
Joaca careva astazi in EPTlive pe pokerstars?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning