![]() |
Re: clio sport 182
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de revizii ce pot sa spun, prima la 10.000, ulei, filtru de polen, filtru de ulei, 3 mil, cea de a doua la 20.000, filtru de polen, filtru de ulei, ulei, placute frina fata spate 7 mil(filtru de aer nu schimb pt. ca am kit cu inductie directa), probleme; am rupt de 2 ori buza de sub spoiler, am schimbat pe la 17.000 km motorul si cutia pe garantie bineinteles:D
|
Quote:
|
Quote:
|
iti recomand sa faci revizia la 10.000 km, si specificatiile la noul clio sport au venit cu revizie la 10.000 km, important e si cum mergi cu ea, daca o coxezi cu siguranta tre sa faci revizia la 10.000 daca nu fa-o la 15.000. cu motorul si cutia am avut prlb. din cauza placii de presiune care a plesnit si a busit si cutia. motorul a trebuit schimbat pt. ca mi s-au rupt urechile de prindere ale motorului de cutie.
|
deci a fost o problema cu placa de presiune..o fi avut un defect de fabrica sau sunt ele mai sensibile si trebuie avut grija cu ele?de obicei merg linistit cu masina,si trebuie sa zic ca e o placere sa mergi asa,ma gandeam ca tie ti-or fi zis sa faci la 10 000,indiferent de stilul de mers,de asta am fost curios
|
a fost defect de fabrica, iar revizia o fac la 10.000 km indiferent de stilul de condus
|
poti s-o faci la 12500km si asa esti sigur ca nu o faci nici chiar la limita dar nici prea devreme (cum s-ar spune, impaci si capra si piatra :) ).
|
Quote:
|
Riptor, cum iti merge masina, te dai cu ea ?
Ma gandeam la o linie, eu am un clio rs 172 din 2002. Nu m-am dat deloc cu nici un clio rs si sunt chiar curios. |
Aaaa, apropo, fa-ti revizia la 10 000 km ca doar e masina ta !!!
|
Quote:
P.S: sa o stapanesti sanatos si sa nu o vinzi ca e super masinutza! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning