Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Split din "Marele Premiu al Buzaului" - B 99 CZR vs. AlecsM vs. cata4 (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/22781-split-marele-premiu-buzaului-99-czr-vs-alecsm-vs-cata4.html)

ono41 30-08-06 17:05

Re: Buzau, Editia a II-a a “Marelui Premiu al Buzaului”, 1-2 septembrie 2006

Agitatia asta e aiurea rau ma baieti, ne-am tras aseara cu totii, a castigat cine a castigat si cu asta basta, chiar trebuie sa suferiti atat de mult? CZR-ule aveam pretentii frate la tine pt k eu te stiu un baiat cu mult caracter si mai da-le dracu de suferinte si hai sa ne respectam asa cum am facut-o si pana acum. Alex zice ca are tractiune pe spate si intr-adevar asa e iar aseara a fost ud pe jos rau de tot, mai da-te inca o data cu el pe uscat si daca il bati mergem repede la OMW sa ne dea cola sau invers la fel.

V-am pupat suferistilor

micutzu_mrc 30-08-06 17:10

Peace Not War

AlecsM 30-08-06 17:10

Quote:

Originally Posted by ono (Post 537069)
Agitatia asta e aiurea rau ma baieti, ne-am tras aseara cu totii, a castigat cine a castigat si cu asta basta, chiar trebuie sa suferiti atat de mult? CZR-ule aveam pretentii frate la tine pt k eu te stiu un baiat cu mult caracter si mai da-le dracu de suferinte si hai sa ne respectam asa cum am facut-o si pana acum. Alex zice ca are tractiune pe spate si intr-adevar asa e iar aseara a fost ud pe jos rau de tot, mai da-te inca o data cu el pe uscat si daca il bati mergem repede la OMW sa ne dea cola sau invers la fel.

V-am pupat suferistilor

EU SUNT DEACORD !!!!!
v-am pupat si io !!!

ono41 30-08-06 17:13

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 537072)
EU SUNT DEACORD !!!!!
v-am pupat si io !!!

Tu ne pupi k suferist sau nesuferist?

CZR 30-08-06 17:45

Quote:

Originally Posted by ono (Post 537074)

va pup ma cum sa nu
m-au ajuns blestemele voastre.azi a murit ambreiajul d tot :(
mai faceam si eu atmosfera k prea numai mr are masini d liniute
uite cum facem...knd imi vine ambreiajul,sper in max 7 zile,ma dau cu toti p uskt
dak o sa kstig ,o sa ma respectati? :)
cursa p 16 sept din buc va spune multe despre ierarhia masinilor tari din buc
pana atunci,avem toti timp sa facem ultimele retusuri
v-am pupat si va astept la start

Achim 30-08-06 21:01

o singura kestie CZR'ule am sa iti reprosez... modestia.
si ai si dreptate cand spui ca ti-ai luat masina din banii tai si ca ai muncit si ca trage tare si etc... ca nu mai e loc de modestie, da' nu e mai bine sa te laude altii dekt singur?! zic si eu asa...
iar despre faza ca ba e ud, ba nu e... asa faceai si tu cand te bateam cu A4-ul daca iti aduci aminte... si stii ca nu am zis niciodata nimic la nicio revansa ;)
si inca o kestie... am 19 ani... sunt anul 2 la facultate... inca nu prea imi permit sa fac "ceva" ca sa scot aproape 1000 de euro pe luna ca sa imi pot plati singur masina si eventual sa imi ramana si de benzina/tuning. masina am "capatat-o" pe meritul meu, mi-au fost puse cateva conditii din partea alor mei pe care le-am indeplinit si asta a fost... mi-au indeplinit si ei visul... pana la urma cineva a zis o vba mare: "de ce sa te iei de altul ca ii da tasu' bani... du-te si bate-l pe tactu' ca e prost si nu a facut si el destui bani ca sa iti dea" (nu o spun cu suferinta si nici nu iti e adresata tie sau altcuiva, ci ca o vba de duh)...

AlecsM 30-08-06 22:32

Quote:

Originally Posted by ono (Post 537074)

tu cum ma stii ???

CZR 30-08-06 22:37

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 537528)
tu cum ma stii ???

l-am sunat p micutu in seara asta la 21.45 si nu a auzit tel,knd mi-a dat el bip eu nu mai aveam baterie,am fost si prin oras si nu v-am gasit
vroiam sa ma dau cu cata chiar dak mi s tureaza in gol la greu
deci am ambreiajul praf praf
am vrut sa arat k nu mi-e frik
nu inteleg d c nu recunoasteti voi,k v-am batut
conditiile climaterice nu l pot controla
n vom da si p uskt ,acolo sper sa nu mai fie vreo scuza
din pakte nu mai pot onora buzaul,poate doar asa,k prezenta,masina s tureaza in gol si cu presiuni,sper sa am kitul d ambreiaj in max 10 zile
curios este cum a uitat cata k mi-a dat o masina p kiseleff,in conditiile in kre am plekt prost si aveam 225cp
pai a mai crescut a4 intre timp?

Achim 31-08-06 00:43

cata m-a rugat pe mine sa ma uit pe forum sa vad dak ramane valabila "intalnirea"... am venit acasa, am citit ca ai probleme cu ambreiajul, l-am sunat si i-am spus ca ramane peste 1 sapt (asa ai scris in post)...

deci nu a evitat nimeni intalnirea... si 2... puteai sa te dai doar cu cata pt ca din nou era ud pe jos. el nu a uitat cat ti-a dat pe kisselef da' ideea e ca el ii da tot cam cat ii dai si tu lui AlecsM, doar ca pe uscat (unde alecs pleaca mai bine)...

cand iti vine ambreiajul o sa fie interesant ;)

CZR 31-08-06 00:54

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 537770)
cata m-a rugat pe mine sa ma uit pe forum sa vad dak ramane valabila "intalnirea"... am venit acasa, am citit ca ai probleme cu ambreiajul, l-am sunat si i-am spus ca ramane peste 1 sapt (asa ai scris in post)...

deci nu a evitat nimeni intalnirea... si 2... puteai sa te dai doar cu cata pt ca din nou era ud pe jos. el nu a uitat cat ti-a dat pe kisselef da' ideea e ca el ii da tot cam cat ii dai si tu lui AlecsM, doar ca pe uscat (unde alecs pleaca mai bine)...

cand iti vine ambreiajul o sa fie interesant ;)

din pakte nu cred k mai vin nici la buzau,masina e prea violenta
acum il inteleg p SEI knd schimba ambreiajele in draci

cata4 31-08-06 03:58

Re: Split din "Marele Premiu al Buzaului" - B 99 CZR vs. AlecsM vs. cata4

Nu s-a schimbat nimica la masina de atuncea , doar o sa se schimbe atitudinea mea !

cata4 31-08-06 04:05

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR (Post 537110)
va pup ma cum sa nu
m-au ajuns blestemele voastre.azi a murit ambreiajul d tot :(

Si cu asta ai pus capac , sincer ma sperii!

bogdan_kwx 31-08-06 08:17

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR (Post 537787)
din pakte nu cred k mai vin nici la buzau,masina e prea violenta
acum il inteleg p SEI knd schimba ambreiajele in draci

da mai si l-a batut un r 5 de 6 ori la rind.pacat ca nu vii la buzau ca aveai aceeasi soarta si culmea , de la acelas tip de masina.
fii atent cezare ca esti cu gura cea mai mare:cind ai ambreiajul iti aranjez o liniuta cu un R5 din bucuresti. daca il bati esti cel mai tare dar daca pierzi in fata unei masini de 120 CP recunoasti ca esti varza si promiti solemn ca nu mai intrii pe site-ul asta decit ca vizitator si nu ne mai stresezi cu aberatiile tale cu" coate goale cu mami, tati, bani cistigati de tine" etc. cind vii cu ceva mai nou si mai bun atunci si numai atunci vei fi iar printre cei ce posteaza pe 4 tuning. ce zici? Nu ai singe-n veioza?

EVOLUTION8 31-08-06 09:27

Deci pana la urma a fost EVO 9 -le lui ONO nu EVO 8.
Eu asa inteleg.

maryo 31-08-06 09:48

Bah la ce s-a ajuns...........ma doare capu'
Bravo mah........tineti-o tot asa ca e circ mare aici!

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning