![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
1 Attachment(s)
Sa nu fiu offtopic dincolo am pus aici un filmuletz facut azi pt mutzu, afara ploua sper sa se inteleaga ceva din film altceva nu mai zic pt ca lumea nu prea crede
|
Quote:
Acum vad anuntzul tau cu casetofonu din semnatura... Incearca AICI sa faci anuntzu'! fast_racer_sonik |
Si eu am dacie si sincer sa fiu cand depasheste 130 imi cam cere a 6-a....dak mai trag puztin de ea imi cere si umpic de strada
|
Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu si sa le vinzi...adica indrumarea mea...oricum acolo il vede mai multa lume si o sa ai mai mult succes(scuze ca ti-am editat postu dar nu stiam cum se face exact asa ca am testat pe tine ca stiu ca nu te superi :D )
|
@RaceDr1v3r : Vezi ca nu prea mai ai benzina :P
|
Quote:
Stiu Snap7 am bagat dupa ce m-am intors ... am franat cand am dat a 5a pt ca venea curba spre mine ;) |
Quote:
Ca sa fie masina cat mai ushoara de asta nu a bagat benzina... |
...:D sa stitzi ca fast shia luat in serios noua meserie de moderator...l-am prins la lucru, in loc sa faca comanda de antene carcase si alte materiale trebuincioase la BMW...baiatu' era pe forum intr-un birou ascuns...:D ...il durea pe el la banana ca eu fugeam prin toata fabrica sa fac rost de niste antene F 03 05 879 si F 03 05 872 pt. audio-navy....el statea si se uita la mine:shock:
U SON OF A GUN!!! |
Quote:
|
Re: Useri 4 Tuning din Hunedoara
Quote:
A demonstrat, ce a avut de demonstrat.... |
Sal.Vreau sa aranjez si eu magarul....exista prin Hunedoara ceva ?
|
Quote:
.....cred ca asta e adresa lor de web.BAFTA!!! http://attac-tuning.uv.ro/ |
Si...Cum v-ati distrat la festivalul berii? ...Pt mine unu a fost super naspa ca ma doare gatul ingorzitor si nu am putut sa gust berea:( si mi-a stricat si tot cheful Martin "turbo" Petrov(ce viteza are nebunu ala!!!)... Romania-Bulgaria 2-2 dak nu stiatzi...(a egalat Petrov in 2 minute:( )
|
Ce tare, asta le e valoarea! Primele 2 goluri le-am vazut pe terasa! Si la festivalu berii, numa bunaciuni, nu stiu de unde or aparut :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning