![]() |
Re: vind e36 2000 24 v m52
auzi vec hai sa iti povestesc eu povestea asta cu m -ul tau vad ca te iei de oameni si esti neserios ...poi avem mane 1 cent ca sa te sunam sa sti da ca si chestie un pret informativ sa stiu daca are rost sa cheltui bani pe informatiile tale eronate ... una la mana esti obligat sa scri pretul si nr de tel sau un contact pt apelare ..daca nu stiai citeste regulamentul si e obligatoriu pt toti ...
iar la cea ce zici u la masina e ft ft eronat ca ai praguri luxury edition asta nu inseamna ca e M k.... bara fata e aftermarket si nu M uitate sub ea si vezi daca e stantata da nu e pt ca nu ai priza de aer mare in fata ... bara spate nici de departe nu seamana a M ca e aplicat un difuzor e alceva :) nu o lua in nume de rau dar cine cunoaste le are am avut si eu M si curat stantat tot pe ea nu aftermarket si stiu cum trebuie sa arate un M asa ca nu te mai ataca si pune un pret informativ si corect la masina daca vrei sa o vinzi daca nu scire thred inchis si aia e :) eu unu am vrut sa stiu doar un pret ....da vad ca nesimtirea romanului e mare ...bft la vanzare |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning