![]() |
Re: Un BMW renaste-E28
Vezi importator Keskin, tel 0721.205.000, parca
|
Merci!!!!!!!
|
10 Attachment(s)
Poze Noi:d
|
super frumos... felicitari... chiar a iesit super misto... cati litri de vopsea au intrat?
|
Quote:
|
cred ca mie mi-ar ajunge 3 litri nu? si cam cat ar fi? poti sa imi dai add sa vb mai multe? id meu este bsc_lx....
|
2 Attachment(s)
Sal,
am pentru tine o bara fatza Tip M de la un prieten, o are de vre-o jum' de an si nu a gasit bara spate si nu a vrut s-o puna pe masina, dar e cam scumpa... 200E Daca te intereseaza, ma pot duce sa fac vre-o 2-3 poze si sa le postez... Ti-ar prinde bine, sau daca vrei sa vinzi tu bara ta spate:) Te-as mai putea ajuta si cu un set Jante Borbet tip A pe 16 daca te intereseaza... pot sa intreb de pret, arata ft bine pe E28, asa am eu pe masina si arata super.. |
Bara de M , ma intereseaza,dar nu la pretul asta. Daca pretentiile scad,discutia ramane deschisa. Asa ca fapt divers, la 500 de E aveam pe cineva care-mi aducea Kitul complet de M-tehnik-E28, nou-nout!!!:shock: Pe a mea(bara), eu n-o vand!!! Borbeturi am si eu, dar pe 15'. Oricum ,multumesc!!
|
ioi da faina poate fi...si mie`mi place modelu` asta tare mult...sa`l fol sanatos;))
|
Quote:
|
felicitarile mele pentru ce ai facut...
cat ai dat pe jante ??? |
Quote:
|
Quote:
sunt noi ca arata foarte bine ??? |
Jantele le-am cumparat fara gume si arata in felul acesta deoarece au fost revopsite de mine odata cu masina, operatiune care-a mai costat aditional 100 ron. Gumele sunt Fulda , S-H,luate din Pitesti la un pret modic de 60 ron/buc.Daca te mai intereseaza si altceva, cu mare placere!
|
mersi mersi
jantele arata ca si noi... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning