Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Evanda (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/226739-daewoo-evanda.html)

nt98adu 12-12-10 16:37

Re: Daewoo Evanda

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3890207)
Cel de pe capota portbagajului a fost scos (au ramas gaurile) - banuiesc de noul proprietar ;)
sa o conduca sanatos multi km de-acum incolo!
cati km are acum? cateva poze cu interiorul?

Km la bord 97000 si ceva. Dupa cum arata interiorul are km astia, insa masina a fost atinsa in stanga, (stiam cand am luato), a fost schimbata aripa si spoilerul probabil pe casco, pt. ca nu au aplicat spritz chit pe aripa si nici pe spoiler, ci au vopsit direct ca taranii.:evil:

B-99-SAA 12-12-10 19:46

In sfarsit topicul :D Arata bine man, sa o stapanesti sanatos! Astea mici se repara, bine ca nu e nimic grav. Astept poze cu interiorul :D

nt98adu 12-12-10 20:06

Din pacate, nu am reusit sa fac poze. Este prea intuneric.
usor, usor descopar si ce probleme are masina::mad:

-rulment stanga fata huruie in viraj'
-frana de mana tine in China, adica trebuie sa ridic maxim;
-flansa telescop care scartiie la denivelari mari;
-unele becuri arse la ceasurile de bord;

In rest motorul face toti banii. Aproape cat un BMW de 150hp:twisted:

TONYPSG 13-12-10 00:32

pai normal felix ca descoperi incet-incet bube ca doar tu esti mai tipicar si nu iti place sa lasi masina de izbeliste,adica vrei ca totul si fie perfect si e un lucru de apreciat.felicitari pentru achizitie si sa te poarte cu bine oriunde ai merge.succes mai departe.

nt98adu 13-12-10 18:28

3 Attachment(s)
Merci de urari pentru ca am nevoie.
Cateva poze cu interiorul, nu prea reusite.

laurentiu NT 13-12-10 18:48

Felicitari pentru achizitie.Chiar ma gandeam la ce mi-ai spus tu mai demult despre aceasta masina.:lol:...ca va veni si randul schimbului....
Despre ea ce pot sa spun : este super interiorul, ca dotari nu se compara,ca putere motor nu mai zic, dar nu-mi place cum arata actual...dar va veni si vremea modificarilor.Multa bafta ,sa o stapanesti sanatos si la treaba, sa o vedem modificata.:D

mike-fullspeed 13-12-10 19:21

Super masina... interior de nota 10, aranjat, cu toate dotarile.... intr-un cuvant "smeker" :D

nt98adu 13-12-10 20:26

8 Attachment(s)
Alte poze.;)

Modificari momentan nu am cum. Ma gandeam sa vopsesc elementele cu probleme, insa la frigul de afara e riscant. Deocamdata strang bani pentru piese:lol:

opia 14-12-10 09:56

Foarte frumoasa masina si foarte dotata...Sa o stapanesti sanatos si sper sa ajunga la fel de ingrijita ca si restul masinilor pe care le-ai avut....Presurile sincer nu prea isi au locul in masina, ii trebuie ceva mai serios ca doar este o limuzina...Ceva in culoarea tapiteriei sau negru complet..Bafta in continuare cu ea.

03ZLR 14-12-10 10:34

Foarte frumoasa masina si nu ma indoiesc ca o sa ajunga si mai frumoasa!La cat mai multi km cu ea fara incidente!

P.S:covorasele cu daewoo sunt originale sau se pot gasi de cumparat?

nt98adu 14-12-10 18:33

Merci baieti;) Presurile astea-s mult mai ok decat cele inoxate, gen cocalar pe care le avea. Maine le schimb:twisted:

TONYPSG 14-12-10 19:48

mi se pare mie sau limina din bord se schimba din verde in albastru?:rolleyes2

nt98adu 14-12-10 20:29

Lumina este verde. Diferentele de nuanta se vad datorita aparatului foto, o porcarie dealtfel.
Presurile se gasesc de cumparat in orice bazar, peste care s-au aplicat emblemele de la presurile originale Daewoo.

ing3r 14-12-10 21:36

Felix, fa ceva cu lumina aia verde ca imi sta mie pe creier :D

nt98adu 15-12-10 22:49

Chiar daca iti v-a sta pe creier, lumina v-a ramane verde pt. ca este odihnitoare la ochi noaptea si pentru ca asa e pe original. Nu stiu daca alta culoare/ culori ar da mai bine.....

Pana la lumini, am pus suspensia spate si frana de mana la punct!;)

All times are GMT +2. The time now is 21:23.

- Copyright 2026 4Tuning