![]() |
re: Daewoo Espero 2000 16v - MGSauto
15 Attachment(s)
Si cam asa arata masina acum: rezultatul include si un bord lcd de Kadett GSI, si, de asemenea, jante Wolfrace Takata pe 17" cu anvelope Yokohama Parada spec2 215/40 ZR 17.
pozele nu sunt artistice si nici prea reusite, dar.......... Desi s-a avansat destul de mult la acest proiect, mai am o gramada de idei si mai sunt multe de facut. O sa va tin la curent cu evenimentele si totodata astept cu interes parerile si ideile voastre. |
Arata de la foarte bine in sus! Chiar m-a surprins placut masina desi nu sunt un adept al tuningului.
|
Ce sa zic arata extraordinar.La prima vedere ai spune ca GNT-ul si-a facut bboy si shi-a facut masina alba.Poate primeste si un motor nervos.Bafta cu modificatul
|
Excelenta lucrare pana acum 8) asteptam cu interes continuarea!
|
Foarte frumos,vad ca ai pus lupa in faruri,parca dadea mai bine daca inegreai si farurile
|
a iesit super misto:up:
|
Multumesc pentru aprecieri!
Quote:
Quote:
|
Nu-i bai,oricum difera mult fata de GNT.Acel espero este doar vopsit,umblat forte mult la motor,alta evacuare si atat,nu badboy nu lupe,nu bandouri scoase.In fine,e bestiala
|
Fara cuvinte!Criminala,mai ales combinatia de culori!Tot respectul,o masina foarte frumoasa si de bun gust!Bafta in continuare!
|
Visul oricărui Espero, să ajungă aşa, cānd va creşte mare! :lol:
Felicitări! |
Multumesc tuturor pentru aprecieri. Mai am cate ceva de facut, dar probabil dupa sarbatori o sa mai lucrez.
|
Felicitari pentru ceea ce ai realizat, a iesit foarte bine, au facut treaba super baietii de la MSA Auto :) Asteptam modificarile de viitor, poate chiar un SFI ca sa fie treaba completa... :D Bafta!
|
m-a uns la suflet masina asta ... ce frumos merge ... mi-a ramas in minte si imi amintesete de fosta mea
:) |
Quote:
|
wow....poate va ajunge si espero meu asa....daca voi avea resursele necesare...
oricum...foarte,foarte frumos:dribble: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning