![]() |
Re: My Saab 900 - Black Angel
Quote:
|
Eu astept poza aia cu interiorul curat :D
Ce dotari are mai precis? Pana la urma comfortul e mai important decat performantele... |
Printre dotarile importante amintesc:
2 airbag uri, climatronic functional cu gura de ventilatie si pentru locurile din spate, 2 cotiere, calculator de bord (SID), casetofonul nu este cel original iar proprietarul inca nu mi a dat codul, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice cu incalzire, abs. Fotografii voi face Vineri, chiar daca nu imi place cum arata interiorul in momentul de fata. |
La Multi Ani! Tot ce va doriti si multa sanatate!
|
3 Attachment(s)
Doar trei fotografii cu interiorul (celelalte nu mi au placut cum au iesit)
|
arata foarte bine interiorul, imi plac foarte mult interioarele de Saab! E unul de la batrana noastra dacie care seamana leit cu asta :)) dar creca romanii l-au copiat dupa Saab, oricum imi place forma asta!
|
Multumesc, dar sa stiii ca in realitate arata mai aiurea. In primavara o voi face sa arate intr un mare fel, pentru ca masina este destul de murdara si nu cred ca cel care a avut o a spalat o sau a aspirat o vreodata in interior. Este mult praf peste tot si trebuie frecata si lustruita cand se va incalzi afara.
M am interesat de cauciucuri dar au o dimensiune destul de ciudata (205/50/R26) iar cele pe care le gasesc sunt cam scumpe. De fapt sub 250 de lei (no name) nu am gasit noi. Pana la urma daca le schimb pe cele de la Megane le voi pune pe acelea (205/55/R16). Caut sa i schimb contactul, lampa stanga fata, poate imi gaseste proprietarul casetofonul original, amortizoare pentru capota motor si portbagaj. Pana atunci ma bate gandul sa i montez o supapa blow off, bineinteles dupa ce o voi inmatricula pe numele meu. |
Da inteleg, nu prea l-a ingrijit fostul..e naspa cu cauciucurile ca nu prea gasesti si altele foarte scumpe chiar... cat costa sa o inmatriculezi? pe forumul pasionatilor Saab te-ai inscris? www.saab-romania.com/ro/forum/ ? aici mai sunt cativa care au Saab si poate au si piese si tot ce te-ar mai putea interesa, niste sfaturi, aici inca nu suntem multi :)
|
Da, m am inscris si acolo, dar cei de pe acel forum sunt foarte ocupati.:D
Masina este inscrisa in Ro, eu trebuie sa platesc 100 de lei autentificarea, 40 lei taxa de talon, 50 lei deschiderea de Rol la finante si numerele 40 lei (la rand) sau 80 lei (preferentiale). O rectificare in postul anterior am spus 205/50/R26 in loc de R16, dar cred ca v ati dat seama de ce vroiam sa spun.:-) |
Nah, pai eu zic ca-i bun, facut curat, reparat piese mici...
Probleme nu vad decat doua, pielea cam prea uzata si casetofonul care nu-i integrat ca lumea si nici vopsit :???: Ne tii la 220V oricum, succes si la multi ani si multi km! |
Quote:
|
Asa e pielea pe scaunele din fata este usor tocita dar tinand cont de varsta masinii cred ca este ok.
Am gasit la cel de la care am luat ceva piese, interior de piele, tot negru, la 100 de euro. Poate iau doar scaunele cu 50 e, cine stie. Pana una alta mi ar placea unele de 9.5 aero (am si gasit la acelasi pret dar pe gri) scaunele fiind electrice (oare le as putea adapta), in pret este inclusa si bancheta spate care mai mult ca sigur nu cred sa se potriveasca. |
3 Attachment(s)
Fotografii facute astazi, la Rar - pentru identificare...
|
2 Attachment(s)
Inca 2 fotografii, facute cu telefonul mobil..
|
Interesanta masina sa o stapanesti sanatos, am mers si eu cu una recent dar 93 aero cred super tare:D:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning